Jump to content

[ STIRI IT ] - Xiaomi implementează funcția de plată prin NFC în România pentru trei dispozitive wearable


Al3x !
 Share

Recommended Posts

 

Safeimagekit-resized-imgpng-780x470.png

 

->  În urma unor parteneriate pe care Xiaomi le-a făcut cu BCR și Mastercard, funcția NFC va fi disponibilă pe trei dintre dispozitivele wearable ale acestora. Este vorba aici de Mi Smart Band 6 NFC, Xiaomi Watch S1 și Xiaomi Watch S1 Active. Astfel, începând de astăzi, utilizatorii dispozitivelor din portofoliul Xiaomi de pe plan local

menționate mai sus pot face plăți contactless. Funcția NFC este momentan disponibilă pentru posesorii de carduri Mastercard, emise de BCR.

->  În caz că nu deții niciunul dintre aceste trei device-uri, dar ești interesat de ce știu să facă, îți spun eu aici pe scurt:

 

  • Mi Smart Band 6 NFC

-> Mi Smart Band 6 NFC este o brățară smart cu un display AMOLED de 1.56 inci. Cu aceasta îți poți monitoriza aspecte legate de sănătate cum ar fi ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge și calitatea somnului. Durata de viață a bateriei este până la 12 zile în modul de economisire al bateriei, și o rezistență la apă de până la 5 ATM.

 

  • Xiaomi Watch S1 și Xiaomi Watch S1 Active

-> Ambele modele de ceasuri smart îți pun la dispoziție 117 tipuri de antrenament, dintre care 19 sporturi profesioniste. În momentul în care device-urile detectează pași sau alergat, acestea încep automat monitorizarea. Acestea oferă de asemenea mai multe tipuri de informații despre aspecte legate de sănătate, cum ar fi nivelul saturației de oxigen din sânge, calitatea somnului și ritmul cardiac.

-> Dacă ești posesorul unuia dintre cele trei device-uri menționate mai sus, să știi că acum poți folosi liniștit funcția de plată prin NFC, ceea ce mi se pare un lucru foarte util, mai ales când vorbim de niște device-uri pe care le porți la mână. Mi se părea oricum foarte comod să folosesc telefonul pe post de card fără să mai trebuiască să-mi iau portofelul după mine, dar folosirea funcției ăsteia pe un dispozitiv wearable mi se pare și mai ușoară, pentru că nici nu mai este vorba de ceva ce trebuie scos din buzunar. Și ținând cont că există în acest moment peste 300.000 de POS-uri la noi în țară, o să tot ai unde să scapi de banii de pe card.

 

SURSA: ZONAIT.RO

 

  • UP ! 1

TeamSpeak 3 DARKCS România - TS.DARKCS.RO

Pentru asistenţă se recomandă contactarea membrilor administrativi în privat saz accesarea canalului de Asistență Tehnică / Tehnical Support

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...