Jump to content

[FREEFIRE] Cum să obțineți nume gratuite Free Fire cu simboluri precum Raistar în mai 2021?


2OpPentaNN
 Share

Recommended Posts

a25fb-16222989412437-800.jpg

 

Raistar este un popular streamer Free Fire al cărui canal YouTube are peste 4,5 milioane de abonați. Jucătorii pot face clic aici pentru a verifica canalul în care încarcă videoclipuri Free Fire din când în când.

Numele elegante din Free Fire sunt destul de frecvente, iar majoritatea jucătorilor au nume ciudate care îi fac să iasă în evidență în mulțime.

Numele din joc al lui Raistar este ꧁ • Ꮢ ค Ꭵ ຮ ᴛαʀ ࿐.

Jucătorii care sunt inspirați de Raistar pot accesa site-uri precum nickfinder.com și fortnite.freefire-name.com ca Android, iar tastaturile iOS nu au o colecție bună de simboluri care pot fi folosite pentru decorarea numelor. Jucătorii pot alege un nume la alegere sau îl pot decora pe cel pe care îl au în minte.

 

 

După ce aleg site-ul pe care doresc să meargă jucătorii, pot introduce numele dorit și verifică rezultatele care apar. De asemenea, pot opta pentru un nume recomandat chiar de site.

Dacă este nickfinder.com, jucătorii pot genera din nou un nume folosind simboluri, trecând la secțiunea Pseudonim la simboluri. Va trebui să-și introducă numele și să facă clic pe butonul „Creează altul”.

Odată ce jucătorii au găsit numele perfect, îl pot copia doar făcând clic pe el. După copiere, pot merge la Free Fire pentru a-și seta numele în joc sau pentru a-l schimba pe cel anterior.

  • UP ! 1

h8CD5oD.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 101
  • 246
  • 9
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...