.FearLess.. Posted May 9, 2021 Share Posted May 9, 2021 Deoarece avem nevoie de admini activi , pun la bataie 10 locuri libere. Nick: Varsta : Data nasterii : Steam ON/OFF : Unde te putem contacta? : Nationalitate: Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? : Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? : De unde/De la cine ai aflat de acest server: Ati citit regulamentul? : INFO Deoarece este campanie, cererile le veti face aici, nu intr-un alt subiect separat. In acest topic nu se da pro/.contra; Obligatoriu - Sa intrați regulat pe server/Forum/Discord. -Sa cititi regulamentul : https://darkcs.ro/forum/index.php?/forum/2314-rules/ Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maneaua69 Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 (edited) Nick: Maneaua69 Varsta : 15 Data nasterii : 6/26/2005 Steam ON/OFF : ON Unde te putem contacta? : Steam, Discord, Skype Nationalitate: Romania Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? : 85% Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? : Da, sunt activ in general de la 10 dimineata sau 1 dupa amiaza pana la 3-4 dimineata Ati citit regulamentul? : edit Edited May 15, 2021 by .FearLess.. regulament ! 1 1 Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
.FearLess.. Posted May 15, 2021 Author Share Posted May 15, 2021 1 minute ago, Maneaua69 said: Nick: Maneaua69 Varsta : 15 Data nasterii : 6/26/2005 Steam ON/OFF : ON Unde te putem contacta? : Steam, Discord, Skype Nationalitate: Romania Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? : 85% Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? : Da, sunt activ in general de la 10 dimineata sau 1 dupa amiaza pana la 3-4 dimineata Ati citit regulamentul? : --- Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
imperial Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 (edited) Nick: imperial Varsta : 17 Data nasterii : 10/28/2004 Steam ON/OFF : ON Unde te putem contacta? : Discord,Steam,TS Nationalitate Romania Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? : 40% Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? : 18-01 De unde/De la cine ai aflat de acest server: --- Ati citit regulamentul? ----------- Edited May 20, 2021 by .FearLess.. regulament ! Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
.FearLess.. Posted May 17, 2021 Author Share Posted May 17, 2021 46 minutes ago, imperial said: Nick: imperial Varsta : 17 Data nasterii : 10/28/2004 Steam ON/OFF : ON Unde te putem contacta? : Discord,Steam,TS Nationalitate Romania Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? : 40% Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? : 18-01 De unde/De la cine ai aflat de acest server: --- Ati citit regulamentul? Primavaraaa alta treaba acum sper sa nu fi pierdut timpul degeaba cu tine sa faci o cerere buna, sper sa iti faci treaba bine si sa nu ma fi inselat in privinta ta. ma contactezi pe discord Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebyMDFK Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 (edited) Nick:SebyMDFK Vârstă:16 Link profil Steam (daca este cazul)https://steamcommunity.com/id/SebyMDFK/ Cuvântul cheie din regulament:--------- Poti intra pe TeamSpeak3 (Da/ Nu):da Limbi străine cunoscute (minim engleză):2(franceza,engleza) Link gametracker cu nick-ul vostru:https://www.gametracker.com/sebymdfk/ Puteți dona (Da/ Nu):nu Experinta in adminat: Da (7 luni) Edited May 20, 2021 by .FearLess.. regulament ! Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
..Baby..ElyZa Posted May 17, 2021 Share Posted May 17, 2021 Acum 5 minute, SebyMDFK a spus: Nick:SebyMDFK Vârstă:16 Link profil Steam (daca este cazul)https://steamcommunity.com/id/SebyMDFK/ Cuvântul cheie din regulament:Primavaraaa Poti intra pe TeamSpeak3 (Da/ Nu):da Limbi străine cunoscute (minim engleză):2(franceza,engleza) Link gametracker cu nick-ul vostru:https://www.gametracker.com/sebymdfk/ Puteți dona (Da/ Nu):nu Experinta in adminat: Da (7 luni) nick si pw pe discord ..Baby..Girl#5937 Quote Discord: ..Baby..Girl#5937 Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petronel_x Posted January 4 Share Posted January 4 (edited) Nick: p3troNeL Varsta : 12 Data nasterii : 12.10.2009 Steam ON/OFF : on Unde te putem contacta? : discord - p3troNeL#2597 Nationalitate: romania Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? : 30/40 nu le stiu pe toate da le invat Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? : da, cel putin 30 min De unde/De la cine ai aflat de acest server: varul meu zigger Ati citit regulamentul? : da Edited January 4 by p1nkuletz acceptat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutzuuu Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) Nick: nutzu Varsta : 14 Data nasterii : 08.04.2007 Steam ON/OFF : off Unde te putem contacta? : Discord ( nutzuuu#2519 ) Nationalitate: Român Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? : 25%, dar pot învăța rapid Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? : toată ziua, doar in cazul in care am școală sau intervine ceva De unde/De la cine ai aflat de acest server: Am aflat de acest server atunci când mi-a aparut in joc in lista cu servere. Ati citit regulamentul? : ---- Edited January 16 by .FearLess.. regulament ! Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diard Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) Nick: DiDi Varsta : 16 Data nasterii : 05/08/2005 Steam ON/OFF : ON Unde te putem contacta? : Discord ACxEclispE#2740 Nationalitate: Kosovo/Albenia Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? : 60% Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? : Da De unde/De la cine ai aflat de acest server: Hall Ati citit regulamentul? : ----- Edited January 16 by .FearLess.. regulament ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nutzuuu Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) Nick: nutzu Varsta : 14 Data nasterii : 08.04.2007 Steam ON/OFF : Off Unde te putem contacta? : Discord ( nutzuuu#2519 ) Nationalitate: Român Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? : 55% Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? : Toată ziua, doar in cazul in care intervine ceva. De unde/De la cine ai aflat de acest server: Am aflat de acest server atunci când mi-a aparut in joc in lista cu servere. Ati citit regulamentul? : ----- Edited January 16 by .FearLess.. regulament ! Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
.FearLess.. Posted January 16 Author Share Posted January 16 8 hours ago, nutzuuu said: Nick: nutzu Varsta : 14 Data nasterii : 08.04.2007 Steam ON/OFF : off Unde te putem contacta? : Discord ( nutzuuu#2519 ) Nationalitate: Român Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? : 25%, dar pot învăța rapid Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? : toată ziua, doar in cazul in care am școală sau intervine ceva De unde/De la cine ai aflat de acest server: Am aflat de acest server atunci când mi-a aparut in joc in lista cu servere. Ati citit regulamentul? : ------- 2 hours ago, Diard said: Nick: DiDi Varsta : 16 Data nasterii : 05/08/2005 Steam ON/OFF : ON Unde te putem contacta? : Discord ACxEclispE#2740 Nationalitate: Kosovo/Albenia Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? : 60% Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? : Da De unde/De la cine ai aflat de acest server: Hall Ati citit regulamentul? : ----- , plz contact 1 owner or open 1 ticket ( https://discord.gg/b69UA7tKjw ) , plz contact 1 owner or open 1 ticket ( https://discord.gg/b69UA7tKjw ) Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian_Ninja0582 Posted January 18 Share Posted January 18 Nick:marian(realtitate)NiNjA07 pe joc Varsta :15 Data nasterii : 7,5,2006 Steam ON/OFF :off Unde te putem contacta? :Instagram marian20428 Nationalitate:roman Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? :100% Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? :7/24 De unde/De la cine ai aflat de acest server:de la gametracker Ati citit regulamentul? : primavara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lusia Posted January 18 Share Posted January 18 9 minutes ago, Marian_Ninja0582 said: Nick:marian(realtitate)NiNjA07 pe joc Varsta :15 Data nasterii : 7,5,2006 Steam ON/OFF :off Unde te putem contacta? :Instagram marian20428 Nationalitate:roman Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? :100% Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? :7/24 De unde/De la cine ai aflat de acest server:de la gametracker Ati citit regulamentul? :---- Cteste reg Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marian_Ninja0582 Posted January 18 Share Posted January 18 (edited) Nick:marian(realtitate)NiNjA07 pe joc Varsta :15 Data nasterii : 7,5,2006 Steam ON/OFF :off Unde te putem contacta? :Instagram marian20428 Nationalitate:roman Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? :100% Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? :7/24 De unde/De la cine ai aflat de acest server:de la gametracker Ati citit regulamentul? : --- Edited January 18 by Lusia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lusia Posted January 18 Share Posted January 18 3 hours ago, Marian_Ninja0582 said: Nick:marian(realtitate)NiNjA07 pe joc Varsta :15 Data nasterii : 7,5,2006 Steam ON/OFF :off Unde te putem contacta? :Instagram marian20428 Nationalitate:roman Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? :100% Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? :7/24 De unde/De la cine ai aflat de acest server:de la gametracker Ati citit regulamentul? : --- Pv pe dis cu parola și nml r0bytzu#6273 Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
wock Posted January 22 Share Posted January 22 (edited) Nick: zNk Varsta : 15 Data nasterii : 05.07.2006 Steam ON/OFF : OFF Unde te putem contacta? : Discord ( ruthless.cmr#0666 ) Nationalitate: Roman Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? : 100% Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? : sunt activ stau toata ziua la pc :] De unde/De la cine ai aflat de acest server: Eu stiu server-ul de acuma 8luni si stiu server-ul de la spectra, acuma imi doresc sa ma retorc pe server ca staff ! Ati citit regulamentul? : --- Edited January 22 by Lusia Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lusia Posted January 22 Share Posted January 22 1 minute ago, wock said: Nick: zNk Varsta : 15 Data nasterii : 05.07.2006 Steam ON/OFF : OFF Unde te putem contacta? : Discord ( ruthless.cmr#0666 ) Nationalitate: Roman Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? : 100% Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? : sunt activ stau toata ziua la pc :] De unde/De la cine ai aflat de acest server: Eu stiu server-ul de acuma 8luni si stiu server-ul de la spectra, acuma imi doresc sa ma retorc pe server ca staff ! Ati citit regulamentul? : --- Msj cu parola pe dis Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuhn good Posted January 24 Share Posted January 24 nick:zuhn varsta:14 data nasteri: 2007 13 septembrie steam;nu am contact:discord zuhn_drk nationalitate:romania ai experienta in amx:da 78% poti fi activ pe server/forum:da mereu de unde ai aflat sv:de pe net ati citit regulamentul:da Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lusia Posted January 24 Share Posted January 24 7 minutes ago, zuhn good said: nick:zuhn varsta:14 data nasteri: 2007 13 septembrie steam;nu am contact:discord zuhn_drk nationalitate:romania ai experienta in amx:da 78% poti fi activ pe server/forum:da mereu de unde ai aflat sv:de pe net ati citit regulamentul:da Citește regulamentul Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
zuhn good Posted January 24 Share Posted January 24 La 24.01.2022 la 20:33, Lusia a spus: cerere admin: nick:zuhn varsta 14: data nastere:2007 13 septembrie steam:on contact :discord zuhn_drk nationalitate:romania experienta amx;79 poti fi activ pe server/forum:mereu de unde ai aflat de server:de pe net ai citit regulamentul?:--- Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lusia Posted January 26 Share Posted January 26 On 1/24/2022 at 9:38 PM, zuhn good said: Citeste regulamentul!!!! Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamaie Posted January 31 Share Posted January 31 (edited) Nick: Lamaieee Varsta : 19 Data nasterii : 02.04.2002 Steam ON/OFF :off Unde te putem contacta? : discord *lamaie#0700* Nationalitate: Roman Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? :65% Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? :14:00,16:00 si mai mult seara De unde/De la cine ai aflat de acest server: De la prietenul meu Bogdan Ati citit regulamentul? : ---- Edited February 1 by Lusia Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lusia Posted February 1 Share Posted February 1 21 hours ago, lamaie said: Nick: Lamaieee Varsta : 19 Data nasterii : 02.04.2002 Steam ON/OFF :off Unde te putem contacta? : discord *lamaie#0700* Nationalitate: Roman Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? :65% Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? :14:00,16:00 si mai mult seara De unde/De la cine ai aflat de acest server: De la prietenul meu Bogdan Ati citit regulamentul? : ---- Să îmi scri pv pe discord cu parola și nml r0bytzu#6273 Quote Trophies and Medals Link to comment Share on other sites More sharing options...
XCosminAlThauX Posted February 3 Share Posted February 3 (edited) Nick:XCosminAlThauX Varsta :18 ani Data nasterii : 11.12.2003 Steam ON/OFF :off Unde te putem contacta? :pe discord , pe insta , pe mess, oriunde .. Nationalitate:Roman Ai experienta in AMXMODX (cat la %) ? :Am ceva experienta , știu chestiile de baza , sa zic ca am cam 40_45% experienta Poti fi activ pe server/forum (intervalul) ? : Desigur De unde/De la cine ai aflat de acest server:de pe internet Ati citit regulamentul? : ------ Edited February 3 by Simona D. regulament ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts