Jump to content

Recommended Posts

Nick:  Uzumaki Naruto

Data / Ora: 02.04.2021 ora 22:55

Adminul care te-a banat : KonwLedge

Dovezi: https://imgur.com/a/Abl9beo

IP:  STEAM ID:  178.138.35.136

 

PS : Sunt steam on nu stiu de ce ma banezi puteai sa ceri un test wargos,oricum banuiam ca stai spec pe mine asa ca am filmat si eu din perspectiva mea asa joc de la un timp sa nu iau ban aiurea las si un demo plus steam on fac test wg nuj unde vezi tu wall da in fine .

DEMO : http://www.girlshare.ro/3770030297

Link to post
Share on other sites

Buna seara ! Vad ca aici puteam comunica si in romana Uzumaki Naruto, pe server vorbeai numai in engleza, da asa mi s a parut mie, este parerea mea, nu am facut ceva in ilegalitate, adica am si dovada, o sa rog restul colegilor sa vizioneze materialul si sa se ajunga la o intelegere !

 

 

 

Dovada

Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Nu cred ca nu am comunicat in romana,am fost si eu admin si daca doreai sa vb cu mn ma puneai spec si vb ce doreai adica nu cred ca am facut ceva gresti daca nu ai steam nu e vina mea eu daca imi aduc amine am dat si u@ cu codati am facut si ticket pt asta crezi ca la orele mele in cs ma batea capu sa joc cu cod.Astept si raspunsul,multumesc.

Edited by Uzumaki
Link to post
Share on other sites

Dacă vrei te invit si la o bere sau o cafea sa discutam si sa jucam pe un laptop la masa, spui ca ai fost admin, nu se procedează asa, stai de vorbă cu player-ul respectiv si negociati, este datoria mea să fac ce cred eu ca este mai bine pentru server. Da ai facut si sesizări, asta nu inseamna  ca ai o medalie de onoare, sunt multi playeri care fac sesizări.

Plus de asta ca ti am dat ban 1000 minute, mai mult un fel de avertizare, gen data viitoare permanent, nu cred ca trebuie sa facem o dramă din toată chestia asta !

Astept si parerea celorlalți colegi.

Multumesc !

Link to post
Share on other sites
Chiar acum, Uzumaki a spus:

Cel ce a intrat a 2 oara nu eram eu ci un pr a intrat sa vada cine ma banat,daca tot ziceai de engleza erau ip diferite.

Nu stiu ce legătură are prietenul tău, eu vorbeam strict de tine, pe server vorbeai in engleza si aici romana, cred ca folosesti google translator nu ? Nu vad sa fi pomenit eu ceva de prietenul tău sau de ip diferite

Link to post
Share on other sites

Nu fac o drama da credema ca daca primesti ban si tu sti ca nu ai nimic normal ca e o suparare am facut cererea ca sa se vada ca nu am nimic special am si filmat sa se vada nu e prima oara cand primesc ban,

Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Si domnul justmistake ,ma face bulangiu si zice ca am 100 la 100 wall,limbaj de admin de unde stie el ca am eu wall suta la suta.

Plus ca fazele tale din demo e exact ce am filmat eu comparti filmarile si vedeti ca nu am nimic e exact ce ai filmat si tu

Edited by Uzumaki
Link to post
Share on other sites

Ok, cred ca nu este prima oară, eu am facut ce am crezut de cuviință ca este bine, am facut un demo sa demonstrez.

Asteptam si alte pareri

Link to post
Share on other sites

Totusi daca o sa primesc unban ar fi frumos ca domnul just sa isi ceara scuze pt limbaj,adica putea sa astepte sa vada ce am si eu

Link to post
Share on other sites

Subiect inchis pana maine dimineata cand revizuiesc cererea.

 

Edit

Banul se va scoate din urmatoarele motive, link-ul dovezii adminului nu functioneaza, iar tu esti STEAM ON si mi-e greu sa cred ca tu ai WALL.

Edited by Trudix

RESPAWN.DARKCS.RO

5.254.86.234:27015

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...