Jump to content

[DCS] Regulament Overwatch


Recommended Posts

 GJ8SHwv.png

 

Regulament general:

 

 

1. În fiecare topic din această secțiune este aplicat regulamentul intern al comunității Darkcs România, orice abatere de la acesta, va aduce sancțiunile cuvenite.

1.1. Atașarea unui demo care este făcut pe un server din afara comunității este strict interzis.

1.2. Nu se contestă decizia unui membru al echipei Overwatch.

1.3. Într-o cerere de verificare a unui demo postează doar inițiatorul topic-ului și membrii echipei Overwatch. În caz contrar se va considera post-hunt.

 

 
Regulament cerere:

 

1. Nu aveți voie să vă închideți propriile cereri.

1.1. Nu aveți voie să tratați un membru al echipei Overwatch cu disrespect prin afirmații care se referă la capacitățile sale de a inspecta un demo.

1.2. Cererile ce nu au la bază modelul enunțat de fiecare secțiune vor fii închise.

[Recomandare]:

1.3. Demo-urile pentru depistarea: aim/silent-aim/no-spread/no-recoil; preferabil cu ESP OFF , daca ESP-ul este pornit e posibil ca unele raspunsuri din partea echipei sa fie "eronate" involuntar.

1.4. În cereri vă rugăm să rămâneți strict la oferirea unui link de download pentru un demo complet funcțional. Nu uploadați fragmente (sau demo-uri întregi) pe diferite site-uri de watching, acestea pot fi LQ (low quality) și pot induce membrii Overwatch în eroare. Demo-uri doar pe http://www.fileshare.ro/ sau http://imgur.com/ pozele.

1.5. Demo-ul trebuie să aibă minim 5 MB și maxim 20 MB, în caz contrar cererea este închisă și marcată ca "respins" (exceptie: + 5MB  diferenta).

 

*Notă: Verdictul final, la o cerere, se va da în maxim 48 ore de la actualizarea topic-ului.

*Notă2: Pentru regula 1.6 serverele Partenere  beneficiaza de o limita maxima de 35 MB.

*Notă3: La regula 1.6 pentru serverele de MIX ale serverelor Partenere acceptam demo-uri cu dimensiuni maxime de 70 MB(o sa va fie detaliate numai rundele suspecte) si dimensiuni minime eliminate(dimensiunea de 5 MB ramane valabila pentru demo-uri de wall, numai pentru AIM facem exceptie).

 

[!!!] Conducerea proiectului Overwatch își rezervă dreptul de a modifica regulamentul de câte ori este nevoie pentru a păstra ordinea pe secțiune.

  • Confused 1
Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...