ARN 1 Posted Wednesday at 10:53 PM Share Posted Wednesday at 10:53 PM Numele tau de pe server: ARN Data nasterii: 04.04.2004 Primele 7 cifre din CNP: 5040410 Varsta: 16 Ore jucate+link GT (Click): https://www.gametracker.com/player/ARN/93.114.82.151:27015/ Cat la % cunosti partea de amxx?: 90% Ai mai fost admin? Si daca da, cat timp?: Pe acest server nu am mai fost admin, in schimb am fost pe altul timp de 6 luni Co-Owner, am experienta si in joc dar si pe partea de forum. Activitate noapte/zi: Sunt online si ziua si noaptea. Steam ON/OFF: On Contact: Discord: ARN#5697 De ce doresti acest grad: Eu imi doresc acest grad pentru ca imi petrec foarte mult timp pe acest server si uneori chiar nu sunt admini online foarte mult timp. Eu consider ca am si experienta necesara si pot ajuta. Vei putea dona vreodata: Desigur. Ai V.I.P la noi pe server?: Nu am. Ce te atrage la serverul nostru si de ce ai ales sa joci la noi?:Am fost atras de modul de joc si este un server foarte bine pus la punct, chiar nu ai cum sa te plictisesti pe el. Ai citit regulamentul?: Decembrieeee Ai TeamSpeak?: Nu, am doar discord/skype daca este nevoie. Daca este necesar o sa imi fac si TeamSpeak. Mentiuni?: Hanuka Link to post Share on other sites
ARN 1 Posted Wednesday at 11:46 PM Author Share Posted Wednesday at 11:46 PM 50 minutes ago, ARN said: Numele tau de pe server: ARN Data nasterii: 04.10.2004 Primele 7 cifre din CNP: 5040410 Varsta: 16 Ore jucate+link GT (Click): https://www.gametracker.com/player/ARN/93.114.82.151:27015/ Cat la % cunosti partea de amxx?: 90% Ai mai fost admin? Si daca da, cat timp?: Pe acest server nu am mai fost admin, in schimb am fost pe altul timp de 6 luni Co-Owner, am experienta si in joc dar si pe partea de forum. Activitate noapte/zi: Sunt online si ziua si noaptea. Steam ON/OFF: On Contact: Discord: ARN#5697 De ce doresti acest grad: Eu imi doresc acest grad pentru ca imi petrec foarte mult timp pe acest server si uneori chiar nu sunt admini online foarte mult timp. Eu consider ca am si experienta necesara si pot ajuta. Vei putea dona vreodata: Desigur. Ai V.I.P la noi pe server?: Nu am. Ce te atrage la serverul nostru si de ce ai ales sa joci la noi?:Am fost atras de modul de joc si este un server foarte bine pus la punct, chiar nu ai cum sa te plictisesti pe el. Ai citit regulamentul?: Decembrieeee Ai TeamSpeak?: Nu, am doar discord/skype daca este nevoie. Daca este necesar o sa imi fac si TeamSpeak. Mentiuni?: Hanuka Link to post Share on other sites
ARN 1 Posted Wednesday at 11:48 PM Author Share Posted Wednesday at 11:48 PM (edited) Acolo la " Data Nasterii" am facut o greșeală, defapt este : 04.10.2004, nu stiu unde mi a fost capul:)) Edited Wednesday at 11:49 PM by ARN Link to post Share on other sites
godness abr47 4 Posted Thursday at 07:02 AM Share Posted Thursday at 07:02 AM sa zicem , mai multa activitate pe TS. Link to post Share on other sites
HawKK. 20 Posted Thursday at 07:08 AM Share Posted Thursday at 07:08 AM sporește activitatea si sa te vedem si pe ts Link to post Share on other sites
Mr.JohnnySins 14 Posted Thursday at 08:48 AM Share Posted Thursday at 08:48 AM Hai pe discord să dăm un test, add Mr.JohnnySins#6632 Test trecut cu succes. @SyoNNaiRE D3nyo cuvântul:) Link to post Share on other sites
SyoNNaiRE D3nyo 48 Posted Thursday at 01:09 PM Share Posted Thursday at 01:09 PM Pm cu numele & parola. CSGO.DARKCS.RO Steam -> https://steamcommunity.com/id/kenvelo_leterna/ Discord -> [SyoNNaiRE] D3nyo#1348 Link to post Share on other sites
Recommended Posts