Jump to content

Félix Gallardo

GoldDigger
 • Content Count

  60
 • Joined

 • Last visited

 • Dark Points

  6,450 [ Donate ]

Community Reputation

88 Excellent

4 Followers

About Félix Gallardo

 • Rank
  El Padrino
 • Birthday 03/09/1997

Recent Profile Visitors

1,970,905 profile views
 1. N-am uitat, doar că adăugăm doar echipele cerute de utilizatori. Done Adăugate și restul.
 2. Echipele cerute au fost adăugate, puteți propune și echipe din lumea gamingului !
 3. Echipele au fost adăugate, așteptăm și alte sugestii @Members
 4. Ca un mic update, ne-am gândit să oferim posibilitatea utilizator de a-și susține echipa de fotbal favorită, urmând în viitorul apropiat anumite concursuri organizate pe baza acestui update. Mai jos aveți un tutorial alcătuit din imagini, îndrumându-vă cum să faceți acest lucru. De asemenea aștepăm sugestii de echipe din partea voastră !
 5. Nu, nu l-ai citit, ți-ai editat topicul de două ori după ce l-ai creat și te-ai uitat peste alte cereri să vezi dacă ai completat corect totul. Respins, dezinteres față de regulament.
 6. Am reușit să rezolvăm o parte din probleme ce țineau de rezoluție, sper ca momentan pe durata sărbătorilor tema să fie ok, dacă descoperiți probleme noi vă rog să lăsați un comentariu aici.
 7. Cam la asta am lucrat zilele astea cu creatorii temei dar din cauza unor probleme apărute la invision durează ceva până adăugăm noile editări.
 8. Din cauza unor probleme de mentenanță și lipsa de update-uri acceptate la timp din partea Invision problemele vor mai persista o perioadă, am făcut tema veche vizibilă spre folosință până se vor rezolva toate problemele pe aceasta.
 9. Cred că e de la tine, folosesc aceeași rezoluție pe laptop și la mine se vede normal, voi rezolva zilele astea.
 10. Am editat, oboseala de la 4 dimineața când m-am trezit. Adăugat mici editări profilului din topic, idei provenite de la : https://sixtyweb.ro
 11. În această dimineața forumul a suferit o serie de modificări, încercăm să facem tot posibil să vă oferim cel mai bun conținut și să ne diferențiem de alții ! Cu ocazia asta am schimbat tema de pe forum cu una nouă, interactivă și cu multe „beneficii”. Temă tema a fost modificată complet, la ora actuală suntem singurii din România care o folosim ! în perioada următoare vom discuta cu creatorul pentru niște editări care să ne diferențeieze de tema stock ! de acum utilizatorii pot alege dacă vor ca tema să fie tematică neagră sau albă prin apăsarea unui buton prezent în
×
×
 • Create New...