Jump to content

Hoffmann

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Dark Points

  2,400 [ Donate ]

Hoffmann's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Collaborator Rare
 • One Month Later
 • Week One Done
 • First Post
 • Conversation Starter

Recent Badges

0

Reputation

 1. Nick : Hoffmann IP : 79.112.112.49 SteamID : daca e nevoie Data/Ora : 10-02-2022 ~19:00 Adminul care te-a banat : Lamaieee Motiv : wall Dovada: https://imgur.com/a/mjMwL3H Lamaieee, pune demo aici sa vada toti cum ai luat-o prin cutie pe awp_india, ca de asta mi-ai dat ban dupa ce am iesit de pe server. Pana atunci iti las un wg : https://www.wargods.ro/wcd/report.php?id=2343189 Crezi ca mi-am gasit sa joc cu cod de pe steam ? Mai ales cand joc de atata timp aici pe server ?
 2. Aim clar, e evident pe demo. Bravo @maneaua. Respect.
 3. Ai mai facut o postare inutila. Poti mai mult.....continua.....
 4. Buna gluma asta cu Tedi si pufuleti dar sunt sigur ca poti mai mult. Gluma a spus totul despre varsta si mentalitatea ta, nu-mi pierd timpul cu copiii care au ore la scoala maine. In concluzie nu ai spus nimic referitor la reclamatie, doar ai vrut sa mai faci un post in plus.
 5. Daca ai fost pe server trebuia sa ii dai gag aluia care fura curent cu "balaurul lui din pantaloni", nu mie. De la el a pornit discutia, eu i-am zis sa inceteze folosind expresia pe care ai precizat-o tu mai sus si tot eu am luat gag. Si stiu si de ce....pentru am indraznit sa-i atrag atentia lui CosminalThau sau cum i-o mai zice ( halal nume ... THAU ) ca nu are voie sa ceara wg. Eu asa am vazut la prea maritul Kent HD, el zicea ca nu au voie adminii sa ceara ss sau wg, se face doar demo si se da ban. Cosminacuivreael ceruse wg unui player care juca bine si i s-a pus pata pe mine cand i-am zis ca nu are voie sa ceara wg. Prin gag-ul reclamat aici nu a vrut decat sa-mi demonstreze ca el are admin si poate sa-mi inchida gura. A uitat insa ca este un regulament de respectat si sper ca mai marii comunitatii vor lua masuri pentru ca intr-o comunitate care se respecta toata lumea "plateste" exact cum zice "legea". Daca nu se va intampla acest lucru inseamna ca regulamentul e degeaba, este cel putin un "zeu" care dicteaza si atunci orice reclamatie sau incalcare a regulamentului este degeaba pentru ca nu se va tine cont de nimic. Spor sa aveti.
 6. Kent, te vad activ pe forum.....raspunzi doar in sectiunile unde ai chef sau esti impartial si iti faci datoria ca la carte ?
 7. Numele tau: Hoffmann Numele adminului reclamat: XCosminAlThauX IP or steam id: 79.112.112.49 Harta: css_assault_1 Data/Ora: 6.02.2022 18:40 Motiv: gag aiurea Dovada (ss,demo,print) : https://imgur.com/a/1wc793I Nu stiam ca pentru cuvantul "dracu" se da gag 3, apoi 5 minute pentru ca l-am intrebat pe helper-ul CosminalThau de ce mi-a dat gag. Consider asta un abuz si doresc ca helper-ul sa fie sanctionat. Sfat : nu mai dati admin tuturor copiilor care sufera cand se vad cu grad. Puneti-i sa citeasca regulamentul mai intai.
 8. Numele tau: Hoffmann Numele playerului reclamat : Kent HD IP or steam id: 79.112.49.94 ( steamID nu conteaza ) Harta: de_westwood Data/Ora: 05.02.2021 22:10 Motiv: nici eu nu-l stiu Dovada (ss,demo,print) : https://imgur.com/a/J6YCbZ3 Erau o groaza de admini pe server, Kent si Simona erau afk, nu a fost nici unul in stare sa dea un vot, cand s-a schimbat harta am luat ban o ora de la Kent si comentarii de la Simona ca pentru reclamatii am forum. Se pare ca cei cu grad mare nu au responsabilitati asupra gradelor mai mici, au doar drept de ban asupra celor fara grad. Nu am folosit cuvinte jignitoare, nu am insultat pe nimeni, doar Kent s-a simtit iritat, Stiu ca reclamatia asta se va inchide fara nici o masura asupra lui Kent ca nu degeaba are gradul pe care il are. Sfat : nu mai dati helper la toti butii ca nu-s in stare sa dea un vot, un ban sau sa schimbe o harta. @ KENT HD .... nu stiu ce ai rezolvat daca mi-ai dat ban o ora, mai bine dadeai o sanctiune helperilor care nu-s in stare sa dea un vot. @Simona....acelasi sfat, mai bine te luai de helperii care nu-s in stare sa dea un vot decat sa imi zici ca pot sa aplic pt admin.....nu ma intereseaza admin unde fiecare face ce-i tuna capul. Iti urez succes tie si colegului tau de breasla, domnul Kent. Spor.
 9. Va rog sa ma scuzati, am gresit titlul. In loc de player trebuia admin, am vazut ca Anonimous are grad "Lider proiect", cred ca e un fel de admin pentru ca la un moment dat a schimbat el harta, deci e admin, nu player. Scuzele mele inca o data pentru titlul gresit, mi-a expirat timpul de editare.
 10. Numele tau: Hoffmann Numele playerului reclamat : Anonimous IP or steam id: 79.112.46.131 Harta: de_dust2_2x2 Data/Ora: 23-10-2021 16:20 Motiv: abuz de VIP Dovada (ss,demo,print) : https://www.mediafire.com/file/vtfmuw659zn0ktd/anonimus1.dem/file L-am rugat de cateva ori sa nu se mai urce pe harta, el tot pe harta era. I-a explicat si Kezu ca nu e voie....degeaba. Vad ca prima precizare in regulamentul VIP este : "Nu aveti voie sa va urcati pe texturi inalte unde unii jucatori nu pot ajunge sau sa faceti camp pe ele. [ +1 warn + slay / ban 10 min ]".
 11. Daca va asteptati sa raspunda @ my car atunci cred ca asteptati degeaba : https://imgur.com/a/oiSI2jz
 12. Ca sa nu incep eu sa-mi dau cuvantul ca era a doua ora cand intram pe server astazi, prima ora fiind mai dimineata, undeva in jur de ora 11, mai bine cauta in log-ul serverului si vezi acolo tot. Fear zice de bug.....nu cred ca e vorba de bug pentru ca dupa mine, la vreo 5 minute, s-a schimbat harta si un alt jucator i-a adresat adminului in cauza aceeasi intreabare, si el luase gag aiurea. Imi pare rau ca nu am facut screenshot si atunci. Daca eram doar eu intelegeam ca era bug, dar si in cazul celui de-al doilea jucator tot bug sa fie ? Ma indoiesc......
 13. Numele tau: Hoffmann Numele playerului reclamat : my car goes skrt IP or steam id: 79.112.46.131 Harta: css_nuke2x2 Data/Ora: 16-10-2021 aprox 15: 20 Motiv: gag fara motiv imediat ce am intrat pe server Dovada (ss,demo,print) : https://imgur.com/a/Mf9J5IM
×
×
 • Create New...