Jump to content

nobody666

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Dark Points

  2,350 [ Donate ]

Recent Profile Visitors

115 profile views

nobody666's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter
 • One Month Later
 • First Post
 • Dedicated Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Come back after a few days, learn the rules / pay attention to them, and learn how to instert a gametracker link. Everything was already explained to you.
 2. I have the benefit of the doubt for a thing, you being an owner / founder of a server at a young age. Putting that aside, if your english is that high, it would've been easier to make the request in english(unless you are romanian, i completely forgot), because you have a model for that (click me). I'm fine with you having staff, but keep something in mind: stop getting salty at some pixels.
 3. Citez: "degeaba, si ai doar 36 minute in ultima luna (degeaba 100 ore imo)" + "Poti sa faci cerere cand mai ai ceva activitate" Nici macar nu ai stat sa intrii pe server sa faci ceva, ai vazut ca ai fost (x)respins si doar ai refacut o cerere. Nu schimb inca verdictul. + doar ce-am aruncat un ochi pe profilul tau, tu ai mai multe dati de nastere?
 4. Nu stiu daca ai dat restart la cs sau nu, dar din ce reiese din poza, era odata unul pe server cu numele Shadow Universe si inca un nickname (pe care l-am uitat), si a incercat sa-i dea gag, nestiind cum sa faca rost de un ID amarat. Anyways, dupa mine as accepta reclamatia, doar din cauza ca nu s-a putut face rost de un id, dovada ca nici ca a aruncat un ochi pe tutoriale. (+ faptul ca nu stia cum sa gaseasca niste poze daca-mi aduc bine aminte). Asteptam raspunul lui my car
 5. Acel interval din paranteze nu e pus degeaba, si ai doar 36 minute in ultima luna (degeaba 100 ore imo). In plus, nici nu este modelul corect, campania "admine free" a fost inchisa. Poti sa faci cerere cand mai ai ceva activitate, si copiezi modelul corect.
 6. You say you were admin, how? If you don't know how to copy paste a request? Read the rules, watch the tutorials, then come back, until then I'm against the request. (you can click the "rules" and "tutorials" words)
 7. Ce statistici ai dat tu, nu arata ca esti cel mai activ neaparat, si orele probabil farmate stand afk (zic asta ca 0.3) Anyways, cand am intrat si vorbeam / ziceai ceva, verificai playerii si mai tineai ordinea pe server, but, data viitoare daca un admin te intreaba daca ai verificat un player, raspunde cu da / nu; nu in "sictir". Daca ai ceva de rezolvat, acela este comportamentul(exista uneori scapari), in rest, n-am nimic. Meriti o sansa deci (daca faci greseli, at the end of the day poti primi down)
 8. Nu dau nici pro- nici contra-, las mai mult o "parere" Zici de lipsa de interes, te asteptai ca daca iei staff random, doar sa dea mesaj pe discord sau ceva, fara sa indeplineasca anumite conditii, o sa fie mare activitate? Sau daca bati la cap (cum m-ai batut pe mine la cap in timp ce aveam tourmament) o sa fie la fel? Odata ce esti Fondator poti da tag celor care nu sunt activi si sa discuti. Nu vor fi activi nici next, atunci out din staff, degeaba iei tu 30 membrii staff, daca toti sunt luati random / ca abia s-au apucat si fara sa fie vro limita, singura "limita" sa zic fiind cuvantul cheie din regulament. (asta e greseala ca ai tot continuat / ati continuat asa, e facuta cu mana voastra) Ce-ai putea face daca vrei sa vezi interes? Inloc sa bati la cap (cum a fost in cazul meu) cu acea verificare, pur si simplu te iei dupa anumite opinii de la playerii legat de admini, arunci un ochi pe fiecare cand stai online, si ii pastrezi cei seriosi, si scapi de anumite request uri useless cum sunt VIP / TAG pentru care se poate plati foarte usor. Inloc sa fie request vip, poti face competitie ca vip sa primeasca top 3 pentru o saptamana / donatie (5 lunar 40 anual) Va discutati voi acolo si alegi ceea ce vrei, daca te lasi, si serveru ramane cu host neplatit, a fost fun cat a fost, sa ai parte de bine, ceau
 9. 1. Numele vostru de pe server: sesh 2. Cate ore ai pe server: ~72 3. Link GameTracker cu orele voastre: Click
 10. Abuzezi in general de anumite abilitati VIP si incerci sa iei la wargods pe cineva care acelasi grad + ca cel mai probabil faci asta cand nu sunt anumite grade mai mare online + arfe. Nu am eu cel mai mult timp, dar din ce te stiu de altundeva si ce am vazut pana acum, that's a nope 🙂 Plus vezi si limbajul uneori si luatul cu "depresia"
×
×
 • Create New...