Jump to content

prisonmican

Members
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

 • Dark Points

  4,500 [ Donate ]

My Teams

 
659
FC Barcelona
 
346
ROMANIA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

prisonmican's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • Collaborator Rare
 • Conversation Starter
 • One Month Later
 • Week One Done
 • First Post

Recent Badges

0

Reputation

 1. Numele cu care joci: pRISOn Gradul pe Server (Player , VIP or admin): admin Tag dorit: ~CHEAT^DEFENDER~
 2. deoarece mereu cand esti pe sv te certii cu un admin din lucruri inutile parerea mea nu merita unban ramai cu banu sunt unbanului
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. :)))) man ti-sa spus de cel putin de 5 ori sa iti vezi de joc si sa nu te bagi in treaba mea si a lui fear!! esti nou pe sv noi ne stim cu wiki de vreo 3-4 luni tot e la beit dar na cum am spus esti nou si nu stii despre ce ii vorba!! asa ca reclamatia e facuta degeaba!! Bafta!
 5. ore-peste 150 link-https://www.gametracker.com/player/pRISOn/109.163.232.98:27015/
 6. prisonmican

  vip

  1. Numele vostru de pe server:pRISOn 2. Cate ore ai pe server:9200 min 3. Link GameTracker cu orele voastre:<a href="https://www.gametracker.com/player/pRISOn/109.163.232.98:27015/" target="_blank"><img src="http://cache.gametracker.com/player/pRISOn/109.163.232.98:27015/b_560x95.png" alt=""/></a>
 7. Nick :pRISOn Grad :Super-moderator Absenta / Retragere :retragere Perioada: perm Motiv :Nu suporrt dupa ce ajut sv si is activ sa vina niste purandei ce is noi in grad si pe sv sa faca legea si sa se creada mai presus decat astia vechi Alte precizari:poate am sa revin dar nu cred ca curand!!!
 8. @ ..Baby..ElyZa Dupa cum se poate vedea chiar si in pozele de la cheat "acest presupus jucator/admin jaxy" a schimbat mapa fara votemapmenu + mapa se schimba in ultimelle 5-10 min + se poate vedea ca @ Jaximaestro a inceput primul sa injure pe biggi !! dupa mine @ kezu ai ca au ajuns la concluzia sa ii dai remove!! @ ..Baby..ElyZa Acum de tine depinde!!
 9. Acest jucator a mai fost banat de mine de mai multe ori timp de 15 min! pentru motiv "calm" Am vb cu champion despre treaba asta cu "amenintari,jigniri,etc" mi sa spus sa le spun de 3 ori sa termine cu astea,si daca tot continua sa jigneasca,injure sa le dau ban 15 min pe acel motic "calm" dar BOSS acesta ma adus la diperare si i am dat ban "nu permanent"
 10. Dovada aceea nu arata ca nu ai avut/ai cheat/bhop!!
 11. Nick:pRISOn Grad vechi: super-moderator Grad nou: Administrator Motiv:Am ore destule,sunt foarte activ pe sv,vreau sa fac mai mult Dovada: ALL TIME STATS Score: 1913 Minutes Played: 7560 Score per Minute: 0.3 Rank on Server: #273 out of 8983
 12. ● Nume: PRISONMICAN ● Vârstă: 19 ● De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Pentru a dezvolta FORUMUL cu cat se poate de mult ● Ce secțiune dorești spre moderare?:Divertisment ● Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: Prin aducerea informatiilor noi pe aceasta sectiune + altele ● Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă?:Da ● Alte precizări: Am un orar cand pot fii activ "18-24" ● Poți fi activ si pe TeamSpeak?:Desigur !!
×
×
 • Create New...