Jump to content

wicK.

Moderators
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Dark Points

  1,000 [ Donate ]

Everything posted by wicK.

 1. ->>NaTo @ *WICK* Ultima actualizare: 11.06.2021
 2. Atentie: Campania incepe de pe 11.06.2021 si se termina cand o sa fie maxim 5 care au primit Acces de ADMIN. Deoarece pe GOLD.DARKCS.RO nu sunt admini si momentan nici jucatori deoarece este nou, am decis sa deschid aceasta Campanie pentru Admini fara ORE. Model aplicatie: Nume: Steam ON/OFF: Poti fi activ pe TS3? (Obligatoriu): Grad dorit: Informatii: Minim 15 ani. TeamSpeak3 Activ. Daca esti Steam ON o sa primesti si VIP o Luna. Trebuie sa copiezi model-ul si sa lasi un reply mai jos.
 3. INFORMATII: Admin-ul care baneaza PLAYERU si nu pune Dovada are REMOVE. Model: Nume: SteamID: IP: Motiv: Dovada:
 4. ◈ Nickname: ◈ Nume admin reclamat: ◈ Data & Ora: ◈ Motivul reclamatiei: ◈ Dovada - screenshot: Titul topicului trebui sa fie sub forma [Reclamatie] Nick-Admin Pastrati un limbaj non-vulgar si decent pentru a fi luata in considerare ! Acest model trebuie respectat altfel cererea va fi RESPINSĂ !
 5. Titlul topicului trebuie să fie : [Cerere Unban] "Nick" Pentru a efectua o cerere de unban, aceasta trebuie să îndeplinească modelul următor: Nick: IP: SteamID: Data: Adminul care te-a banat: Motiv: Dovadă: P.S.: Nerespectarea modelului duce la respingerea automată a cererii. P.S.S.: Cererea trebuie efectuată la cel mult 7 zile de la banare.
 6. wicK.

  [Model] Cerere TAG

  GOLD.DARKCS.RO TOPIC DESCHIS PERMANENT - Reply cu model pentru tag-uri. Pentru tag-uri personalizate aveti urmatoarele conditii. 1. Fara tag indecent. 2. Minim 2 de ore pe server. 3. Minim 1 euro pentru tag personalizat. 4. Acceptam metodele de plata Paypal/Paysafe/SMS (Boost). 5. Reply cu modelul de mai jos pentru taguri. 6.Daca vrei sa obtii TAG cu SMS (Boost) faci o poza ca ai trimis sms la 1235 cu text: TXT GTRS 93.114.82.74:27015 (NUMELE TAU). Nume: Nick pe sv: Tag dorit: Pot plati ( Paypal/Paysafe/SMS(Boost). ) :
 7. Titul topicului trebui sa fie sub forma [GOLD - VREAU ADMIN] Nickname Sa detii jocul Counter Strike 1.6 pe STEAM. Sa ai minim 3 ore jucate pe server. Sa fii activ atat pe server cat si pe forum. Sa nu faci abuz indiferent de gradul detinut ! Sa citesti si sa intelegi regulamentul serverului ! Acest model trebuie respectat altfel cererea va fi RESPINSĂ ! ◈ Nickname: ◈ Varsta: ◈ Profil Steam: ◈ Poti ajuta cu o donatie ?: ◈ Ore jucate - link GameTracker: ◈ Poti folosi TeamSpeak ?:
 8. Informatii: Slot-ul este gratuit ( Momentan nu aveti nevoie de ore ). Steam ON o sa primiti si VIP daca aveti 10 ore minim. Model: Nume / Nick: Varsta / Age: Steam ( ON / OFF): Poti fi activ pe TeamSpeak?:
 9. 1. PENTRU TOTI ADMINII SI PLAYERII ACESTUI SERVER. Cine se urca pe mapa ban 2 ore ! Vot se da in ultimele 10 minute si mapa se va schimba in minutul 5 ! 1.1 Obiectivele Terro: - Obiectivul principal: Teroristii au obligatia de a pune bomba la unul din locurile destinate - Camp-ul este permis 1 minut dupa care teroristii au obligatia de a indeplini obiectivele - Daca bomba a fost pusa teroristii au obligatia de a proteja zona in care se afla 1.2 Obiectivele CT: - Obiectivul principal: Counterii trebuie sa protejeze zonele in care se planteaza bomba - Rush
 10. ● Nume: Paraschiv ● Vârstă: 15 ● De ce dorești să aplici pentru acest grad?: Deoarece sunt o persoana activa si matura. ● Ce secțiune dorești spre moderare?: CS 1.6 ● Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate?: In primu rand pot face un regulament & pot aduce mai multa activitate in categoria respectiva. ● Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă?: Da. ● Alte precizări: Multumesc pentru timpu acordat. ● Poți fi activ si pe TeamSpeak?: DA
 11. Nume: Paraschiv Varsta: 15 Ați mai lucrat în domeniu? Dacă da, perioadă și experiență; Da, am mai avut servere. Ce mod va fi urcat pe server?: Acesta o sa fie FURIEN ori Classic. In cat timp poti termina de configurat serverul: maxim 5 zile In cat timp poti popula serverul: 14 zile. Ma pot ocupa zilnic de server (da/nu): DA O să fiți activ pe server-ul nostru de TeamSpeak3? [ TS.DARKCS.RO]: DA
×
×
 • Create New...