Jump to content

Tr!cksTEr

Members
 • Content Count

  150
 • Joined

 • Last visited

 • Dark Points

  3,300 [ Donate ]

Community Reputation

52 Excellent

3 Followers

About Tr!cksTEr

 • Rank
  Membru Avansat

Recent Profile Visitors

276 profile views
 1. -Nickname: - Ip: - Steam-id: - Motiv: - Dovada:
 2. Nume pe server: *Tr!cksTEr* Detii V.I.P?: nu Numar ales: 1
 3. Nick : *Tr!cksTEr* Grad : Administrator Absenta / Retragere : Absenta Perioada: in principiu 1sapt,sper sa revin pe la o Luni/Marti. Motiv : Sunt ceva probleme cu internetul in zona si vor persista si sapt asta+ceva probleme pe acasa care,din pacate, imi mai iau tin timpul alocat srvului. Alte precizari : Stiu ca trebuia sa o fi facut cu cateva zle in urma avand in vedere activitatea din ultima perioada insa am sperat sa pot reveni sapt asta.Multumesc de intelegere!
 4. momentan,revino peste 5 zile cu orele necesare,ceva mai multa activitate(dupa cum afirmi) si citeste si regulamentul pana la capat data viitoare.
 5. Numele dv. pe server: *Tr!cksTEr* Varsta dv.: 25 Primele 7 cifre din CNP: 1950222 Data nasterii: 22.02.1995 Link ore: https://www.gametracker.com/player/*Tr!cksTEr*/93.114.82.151:27015/ Cate ore aveti?: 123 Gradul tau actual: Moderator De ce crezi ca meriti upgrade?(Dezvolta raspunsul tau in cateva fraze): Cred ca am avut o activitatea decenta in ultima perioada si am incercat sa ma implic si sa mentin ordinea pe sv cat de bine am putut(exceptie banlist intrucat nu am avut probleme cu jucatori codati) Cat la % cunosti partea de AMXX?: ~90% Detii gra
 6. Wgul pe care l-ai facut este egal cu 0 din moment ce tu ai fost banat tocmai Joi,puteai sa-l rogi pe Keny sa te ajute in loc sa ceri ban: https://postimg.cc/gallery/Qsrr9gR
 7. In primul rand dai si tu edit la titlu ca e cerere unban nu de admin,in al 2-lea rand putea sa stea foarte bine pe sv si i se explica,era mult mai ok decat sa dea drop,asa banul a fost dat in jur de 10 iar wgul facut la 23.30...oricum probabil vei primi unban ca aici aparent nu conteaza daca parasesti svul atata timp cat wgul facut dupa e ok.
 8. Trebuia sa dai wgul cat timp erai pe sv,sau macar un ss cu eroarea pe care zici ca o aveai.Asa foarte bine ms si eu pot zice da-mi ban ca fac cerere unban,dupa care ies si intru iar din/in cs si fac wg.
×
×
 • Create New...