Jump to content

KnowLedge

Members
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

 • Dark Points

  5,500 [ Donate ]

Everything posted by KnowLedge

 1. parerea mea este sa mai faci ore si sa revii cu o cerere slot cand faci 5 ore si dupa sa avansezi treptat in grad! (Parerea mea)
 2. Nick: KnowLedgE Link ore (CLICK😞https://www.gametracker.com/player/KnowLedgE/5.254.86.234:27015/ Cate ore aveti?:122.68 Gradul tau actual:Veteran De ce crezi ca meriti upgrade?:Pentru ca imi fac treaba si sunt activ !
 3. Ti am dat ban 2 ore pentru ca ai iesit, nu ai dat niciun răspuns, eu de unde sa stiu ca nu ai iesit definitiv...din pacate nu am acces la un ban, poti astepta 2 ore sa expire banul, de acum cand cineva iti face poze răspunde cand esti strigat de către admin, nu mai ieși de pe server....
 4. ai 37 de minute jucate, nici nu cunosti serverul, playerii, si vrei admin, aici nu tine de noroc, este vorba de seriozitate si o echipa responsabilă, nu putem miza totul pe noroc. Fa ore si mai stam de vorba dupa
 5. Asteptam adminul sa prezinte motivul si dovada banului !
 6. Faci demo si pui la reclamații...E greu Toată lumea are momente cand joaca mai bine si cand nu !
 7. Parerea mea este sa te schimbi si sa ai grija ce spui, doar tu iti dai interesul si restul adminilor doar stau si se joaca frumos...ce sa zic...Parerea mea este ca trebuie sa te maturizezi si sa dai dovadă că tu chiar meriți! Din punctul meu de vedere NU !!!!
 8. Salut ! Parerea mea este ca atunci cand faci o reclamație trebuie sa ai motive justificate si dovada, scrie si in regulament sa nu stresezi adminii, ai incercat sa iei legatura si cu altcineva daca jeT nu răspundea? Eu cand am fost pe server zilele astea jeT isi făcea treaba, ba chiar m-a ajutat cu unele chestii, nu cred eu ca adminul jeT nu isi face treaba... green georgia am stat eu spec pe ea si nu mi s a parut sa aibe ceva, acuma nu stiu ce sa zic, cat timp am fost eu pe server juca normal, daca cineva joacă bine sariți cu gura ca are am sau wall ceva de genul...
 9. Ok, mai fa ore, este parerea mea iti trebuie 5 ore pentru slot !
 10. Salut, parerea mea este sa mai faci ore si sa faci cerere slot si dupa sa avansezi treptat in grad ! Plus ca nu te am vazut niciodata pe server !!!
 11. Cerere făcută prea devreme, plus ca ai avut si niste antecedente! Parerea mea este sa mai astepti si sa dai dovadă de credibilitate si responsabilitate !
 12. Nick:KnowLedgE Link ore (CLICK😞https://www.gametracker.com/player/KnowLedgE/5.254.86.234:27015/ Cate ore aveti?:80.53 Gradul tau actual:God De ce crezi ca meriti upgrade?:Pentru a avea acces la mai multe comenzi si sa pot ajuta serverul si mai mult de cat o fac !
×
×
 • Create New...