Jump to content

Trudix

Server Owners
 • Content Count

  148
 • Joined

 • Last visited

 • Dark Points

  6,700 [ Donate ]

Everything posted by Trudix

 1. Salut, Din pacate nu ai orele necesare pentru a fii acc.eptat ca admin, insa te astept cu o cerere slot pana atunci. Mult succes!
 2. Vei reintra in echipa ca Helper, poti face cerere upgrade in 7 zile daca o sa ai activitate.
 3. Pozele trebuiesc predate atunci, nu pe forum. Banul este dat corect, insa timpul acestuia nu. Voi vorbi cu adminul respectiv.
 4. Sorry, we don't have any admins with that name.
 5. Staly, tu deocamdata nu ai admin pentru upgrade. Te-am suspendat acum 2 saptamani pentru ca ai fost inactiv mai mt de 3 zile si nu am stiut nimic de tine. Te rog sa ma contactezi.
 6. Castigatorii concursului sunt: Locul 1 - VerTingo Locul 2 - Ernie Locul 3 - Bomby Felicitari tuturor! Rog castigatorii sa ma contacteze pentru a-si ridica premiile.
 7. Daca ne explici ce s-a intamplat, poate luam si masuri.
 8. Salut, gainusa1432! Multumim pentru reclamatie. Am verificat log-urile si pot spune ca GIANIBOMBARDIERUL are un limbaj licentios. Noi nu permitem asa ceva din partea colegilor nostri. Adminul respectiv a fost sanctionat cu suspend pentru o perioada de 7 zile. In perioada acesta, are timp sa-si revizuiasca comportamentul si limbajul. Tin sa-i reamintesc lui GIANIBOMBARDIERUL ca noi nu cerem test WG, iar daca o facem, este un caz special (ex: jucatorul a primit ban, iar in urma cererii unban ii se va cere un test WG eventual) si se va face de catre un
 9. Banul a expirat, trebuia sa ii predai pozele atunci.
 10. Ai fost detectat de sistemul anticheat ca ai jucat cu hack. Banul a expirat.
 11. Banul a fost scos. La urmatoarea conectare, te rog sa prezinti un test WG.
 12. Banul a fost scos. La urmatoarea conectare, te rog sa prezinti un test WG.
 13. Salut, reclamatiile fara dovezi nu se iau in considerare. Nu putem sanctiona pe un admin sau jucator daca nu avem dovezi clare. Te rog sa faci un demo jucatorului respectiv daca adminul nu se ocupa de acesta, iar apoi vom aplica sanctiuni.
 14. Salut! Cu ocazia resetarii top15, am deschis si acest concurs. In ce consta concursul? Primii 3 jucatori din top15 vor fi premiati cu VIP: Locul 1 - 60 zile Locul 2 - 40 zile Locul 3 - 30 zile #reguli - daca jucatorul are deja VIP, acesta ii se va prelungi perioada - nu punem la socoteala adminii care au gradul de Veteran sau Owner, acestia au deja VIP permanent pe toata durata activitatii lor ca fiind in echipa - nu punem la socoteala pe cei care au deja VIP permanent - daca se dovedeste ca jucatorul premiat a folosit coduri
 15. Se accepta, dar te rog sa faci orele necesare. Multumim! Lasa nick si parola in mesaj privat.
×
×
 • Create New...