Jump to content

RadleR

Server Managers
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Dark Points

  2,600 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

About RadleR

 • Rank
  Începător
 • Birthday May 13

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. El3cTr0 - Rank Down pentru inactivitete mai mult de 2 zile
 2. Concurs ! In data de 03.03.2021 incepem cu un eveniment VIP! La data de 03.04.2021 evevnimentul va lua sfartit! Locul 1 va primi vip pentru o luna. Locul 2 va primi vip pentru 2 saptamani. Locul 3 va primi vip pentru 1 saptamana. Pentru a vedea pe ce loc sunteti tastati /event. La sfarsitul eventului voi anunta in acest topic castigatorii! Cei care nu vor raspunde prin pm cu Nick si Parola vor fi scosi din concurs! Cerintele sunt simple: Trebuie sa aveti minim 300 kill-uri si sa fiti in unul dintre cele 3 locuri.
 3. Adminii care vor fi inactivi pe o perioada de 2 zile sau mai mult fara o cerere de inactivitate, vor primi rank down sau remove!!! Cererile se fac in acest topic ! Nick: Ore Jucate(/time) Poza: Motivul intactivitatii: Perioada inactivitatii (data):
 4. Respins deocamdata, revino cu o noua cerere cand vei avea suficiente ore jucate .
 5. Cerere acceptata, astept nume si parola in privat
 6. Cerere Acceptata astept nick si pass in PM
 7. who have password please 

 8. De acum inainte BAN-LIST-ul este obligatoriu ! Fiecare admin care nu detine un BAN-LIST sau care nu posteaza un ban dat in BAN-LIST va primi REMOVE fara nici un fel de indoiala. Fiecare admin isi va face propiul topic in care va posta banurile date, dupa modelul urmator: Nume Topic : [ZP] Ban-List "NICK" Nume: Ip: Motiv: Dovezi (print/demo): ATENTIE !!! Cei care nu au dovezi la banurile date risca -1 sau chiar REMOVE !
 9. 1. Obligatoriu va trebuie dovada, altfel cererea va fi respinsa(Nu se accepta copy paste din consola !) 2. Respectarea modelului prezentat 3. Titlul cererii sa fie: [ZP] Cerere unban "Nick" 4. Site-uri upload pentru: - Poze: http://postimage.org/ - Demo: http://zippyshare.com/ Model cerere unban: Nickul vostru: IP-ul ( https://whatismyipaddress.com/): STEAMID-ul: Motivul pentru care aţi primit ban: Adminul care te-a banat: Ora aproximativă: Dovezile tale (Print la consola):
 10. Cerere acceptata! Atept un pm nu nick si parola
 11. Mutat "Cerere acces" Faceti un edit la topic cu modelul nostru de cerere .
 12. Cerere acceptata . Astept User si Parola in privat.
×
×
 • Create New...