Jump to content

StefanN

Server Owners
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Dark Points

  1,650 [ Donate ]

Community Reputation

2 Neutral

2 Followers

About StefanN

 • Rank
  Detinator ZP.DARKCS.RO
 • Birthday 08/09/1997

Recent Profile Visitors

105 profile views
 1. Event nou: La fiecare ora fixa se da 100 ammo !!
 2. Acceptat, astept mesaj privat cu user si parola. Bafta
 3. Zilnic se vor da ammo si points la anumite ore, trebuie doar sa fiti online pe server 🙂
 4. Cererile pentru admini sunt aici: https://darkcs.ro/forum/index.php?/forum/1659-zp-cereri-accese/ poti face o noua cerere dupa modelul de acolo.
 5. Regulament Jucatori Este strict interzisa folosirea hack-urilor,cfg-urilor,scripturilor!- Ban Permanent Jucatorii sunt nevoiti sa pastreze un limbaj decent pe server,in caz contrar veti primi Gag 5-10 minute urmat de Ban 60 minute Este interzis retry cand esti zombie! Riscati slay/kick/ ban 10-15 minute Cand sunteti zombie ,este obligatoriu sa atacati! Este interzis sa faceti block la alti jucatori atat la echipa CT,cat si la T(Zombie) - Slay Nu aveti voie in locurile in care zombie nu pot ajunge! - slay Este interzisa reclama la alte servere!
 6. Anunt^ Fiecare boost dat va fi rasplatit cu 1000 ammo si 500 points La 3 boosturi date beneficiati de VIP 1 saptamana
 7. Deoarece vrem sa va facem jocul mai frumos tin sa va anunt ca de astazi incepand o sa primiti urmatoarele Ora 20:00 500 ammo, 300 points si VIP pana la ora 23:00 In acest topic sa o postez fiecare event ce o sa fie.
 8. Pentru ca serverul este la inceput o sa dam ammo free celor care vor face cerere si sunt activi Puteti lasa un reply in acest topic dupa urmatorul model Nick pe server: Varsta: Link gametracker: Numar de ammo dorit: ATENTIE: Trebuie sa aveti cel putin 2 ore jucate pe server pentru a primii ammo!! https://www.gametracker.com/server_info/93.114.82.167:27015/top_players/ - aici puteti sa va cautati dupa nickname-ul cu care jucati pentru a afla orele
 9. Daca vrei sa ne faci o propunere sau o sugestie in legatura cu serverul o poti face dupa urmatorul model intr-un topic nou cu titlul [Propunere] - Numele tau Nickname-ul tau pe server: Ce propunere/sugestie ai pentru noi: Cum crezi ca ne-ar putea ajuta: Mai multe detalii:
 10. Poti sa postezi aici: nu este nevoie de un topic nou
 11. Adaug un nou link : http://csservers.top/server/59 un vot va rog si aici 🙂
 12. [hammer]Adynutza - remove inactivitate
 13. La ce te referi long lm? O sa fie adaugat semi-clip
×
×
 • Create New...