Jump to content

babyUrsu

Server Owners
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

 • Dark Points

  1,850 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

About babyUrsu

 • Rank
  Detinator. EU.DARKCS.RO

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. IP Server: 188.212.100.210:27015 Versiune AmxModX: - Ce plugin doriţi?: Vreau un plugin care restrictioneaza siteurile Descriere plugin(dacă este necesar): un plugin care face un gard ca sa nu te duci pe un site de ex. 4 t vs 3 ct ONLY BOMBSITE A si pe b nu e voie si nu poti sa treci pe acolo Link către ultima cerere: - Imagini[opţional]: - Alte precizări: am deja un plugin care restrictioneaza siteurile sa nu poti planta daca v-a ajuta este numit bombsite.smx daca aveti nevoie de plugin spune-ti si vi-l las in comms.
 2. Numele celui banat: Motiv: Dovada: (Videoclip sau Imagine, de preferat Videoclip)
 3. babyUrsu

  Arhiva

  Aici se vor pune toate posturile vechi, care trebuiesc sterse dar ele raman aici ca sa nu se piarda nimic.
 4. GameTracker: https://www.gametracker.com/server_info/188.212.100.210:27015 Discord: https://discord.gg/6gAVM5Kb4f
 5. Nick-ul dvs: Nick-ul Adminului/Playerului: SteamID-ul Adminului/Playerului in cauza: Steam ID-ul tau: Motivul, Data & Ora: ( explicatie ) Dovada: Disclaimer Fara dovada nu o sa facem nimic !
 6. Adminul care te-a banat: SteamID-UL tau: Motivul banului: Data si ora banului: Dovada:
 7. Nick : Gradul dorit : Gradul actual : De ce crezi ca meriti acest upgrade? : Link Gametracker [ Click ] : Link de la ultima ta cerere de upgrade / grad : Cerinte: Ultima ta cerere de Upgrade / Grad trebuie sa fie acum minim 12 zile altfel v-a fi respinsa! Ca sa faci o cerere de Upgrade ai nevoie de MINIM 25 de ore Jucate pe server de cand ati creat cererea de Upgrade / Grad altfel v-a fi respinsa! Sa ai un Microfon FUNCTIONABIL!
 8. Salut! Vreau sa va spun ca incepand de azi 11.1.2021, v-a incepe Top 3 = Free VIP Tot ce trebuie sa faci este sa joci pe server si sa ajungi Top 3 Se vor reseta toate punctele azi la ora 10:30 AM ( dimineata ) Locul 1 Primeste: VIP Platinum 1 Luna Locul 2 Primeste: VIP Gold 1 Luna Locul 3 Primeste: VIP BRONZE 1 Luna Acest Top 3 = Free VIP se v-a incheia pe data de 11.2.2021!!!
 9. Cerere Helper Nume ( Nume din viata reala ) - Username ( Nume din Joc ) - steamID ( status in consola ) - Varsta ta - Ai citit Regulamentul? - De ce ai vrea sa te alaturi staff-ului nostru? - Ai intrat in Server-ul nostru de discord? Conditii [̲̅1] Minim 15 ani ! [̲̅2] Sa citesti Regulamentul ! [̲̅3] Sa fii activ pe server ! [̲̅4] Sa verifici cel putin odata la 2 zile forumul ! [̲̅5] Sa respecti regulamentul adminilor ! [̲̅6] Trebuie sa detineti neaparat un microfon f
 10. Nume Server ( o poză asupra profilului de steam care să conțină „AWP.DARKCS.RO” în nume altfel cererea va fi respinsă ) : https://prnt.sc/wd8zj3 SteamID Numeric : STEAM_0:0:183405383 Ai citit regulamentul : incerc maine28 Vârstă : 15 Cu ce poți ajuta serverul ? : Sunt un player activ, pot ajuta lumea la nevoie si controla playerii sa nu se urce in turn, camp generator etc. Profil steam ( postați link-ul de la profil ) : https://steamcommunity.com/id/ursu1235/ Ore jucate ( scrieți !ore în chat pe server pentru a afla numărul de ore jucate ) : https://prnt.sc/wd9
×
×
 • Create New...