Jump to content

PARIS

DCS Executive
 • Posts

  312
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12
 • Dark Points

  42,250 [ Donate ]

Everything posted by PARIS

 1. La Multi Ani Sorana. Sa îmbătrânești frumos,alaturi de noi !
 2. Teamspeak3 server nou. Ne cerem scuze,ca am stat cateva zile fara sa setam teamspeak acesta provizoriu,cu gradele si restul. Totul a revenit la normalitate,grade,canale si grupele. Dragi membri,tin sa va anunt ca am trecut pe un dedicat nou,speram ca si o protectie mai buna si nu vom mai avea aceleasi probleme,cu pachete,ca pe celalalt host de la voxility. Conectarea se va face in continuare pe dns : ts.darkcs..ro ------>> sau pe ip 185.20.226.41:9987 Va Multumit si speram la evenimente viitoare placute.
 3. Your mouse connection and keyboard don;t work. REinstall supremo or install teamviwer

   

  1. Show previous comments  2 more
  2. Delii

   Delii

   thats team

    

  3. PARIS

   PARIS

   unbanned

    

  4. Delii

   Delii

   thnx  🙂 i believe you can give me SLot or vip for that 🙂 as an apology ?:)

 4. @SpikeFresh parca ai configurat tu vipul,cu asa cerinte ?
 5. LA multi ani si sa fii iubit !
 6. la multi ani fericiti ! si sa traiasca surorile !
 7. @tiganu. in functia de Administrator. Sper sa faci treaba buna.
 8. Felicitari celor promovati ! Putem face treaba frumoasa impreuna. Si cat mai corect. Sper ca s-a inteles pe ce premize mergem si ce fel de caracter avem !
 9. Promove XyQ la Senior Moderator . Responsabilitate . Categoria Resurse Jocuri.
 10. Mahmur si cu dureri de cap,de atatea citate =))

 11. Hmm. pro. Sa vedem daca te tii.
 12. La Mulți Ani fecior ! @Mijai
 13. @BuLL^eT Degradare din functia de Fondator,de comun acord. Inactivitate si problematic.
 14. O sa il trimit pe pedo,sa ia legatura cu tine.
 15. Nu inteleg imaginea. Ai gasit plugin ?
 16. @Madii. Promovata la Super Moderator,din functia Moderator. Activitate buna,mereu prezenta !
 17. PARIS

  Propuneri !

  O sa facem si asa ceva,pe viitor. Un warnight pentru sexul femin. Oricum nu am voie sa refuz nimic,pana pe 8 :)))
 18. PARIS

  Propuneri !

  V-as ruga daca aveti propuneri de tot felul,sau referitoare la eventuale concursuri,sa le postati !
 19. PARIS

  Discutii Libere !

  Aici se va vorbi despre orice,in limita bunui simt !
 20. PARIS

  Castigatoarele !

  Castigatoarele vor fi postate aici,cu premiul ales,pe data de 9 martie ! Extragerea s-a facut pe site-ul gleam.io . S-a facut live,desi claritatea nu este tocmai de nota 10. O sa las linkul mai jos,dar si un screen cu site-ul si premiantele . Multumim de participare si noroc la urmatoarele concursuri . Vom organiza o competitie cs 1.6 pentru domnisoare pe viitor . https://www.facebook.com/100009277636327/videos/2832236743762219/
 21. Aici va rog sa va scrieti doar numele simplu,cu care veti fi conectate pe serverul de teamspeak3 ts.darkcs.ro . Daca doriti sa va prezentati mai amplu,aveti dreptul. Pe teamspeak veti alege unde sa stati pe canale,inclusiv la Sectiunea jocuri,servere,dar si pe categoria speciala dedicata Luna Femeii ! Verificarea pe facebook,se va face doar de catre Dcs Executive si nu se va adauga respectivul profil la prieteni . Linkul la facebook se va trimite catre : https://darkcs.ro/forum/index.php?/profile/19-paris/ Model de Inscriere : Nick pe teamspeak : Varsta : Joc jucat:
 22. Regulamentul Concursului va fi foarte simplu : - Participarea se va face in felul urmator. Va veti inscrie in topicul de mai jos,fara date confidentiale,doar nume pe teamspeak . O sa doresc un link catre profil de facebook,pentru verificare,fara sa fiti adaugate. - Participarea la concurs va fi valabila doar daca sunteti prezente 2 ore zilnic,de pe 1 martie pana pe 8 ,sau 20 acumulate separat pe ts.darkcs.ro . Acolo va fi o sectiune speciala,canale speciale,suport din partea altor domnisoare. Nu vor fi permise mesajele in privat,abuzuri. - Conectarea pe teamspeak 3 se va face pe ts.darkcs.ro si de aici dowloadati : https://teamspeak.com/en/thanks-for-downloading-teamspeak/ - O sa aveti la dispozitie canale de gaming,de remi,de caterinca,de muzica pe acea sectiune ! Concursul si premiile Comunitatea noastra de gaming,s-a gandit sa ofere un stimul femeilor din Romania si explicit sa premiem un gest de buna vointa din partea voastra. Premiile vor fi random,se vor acorda intr'o tombombola online,accesate de oricine ! Vom avea 3 premii,fiecare cu posibilitate de alegere,de catre castigoare ! Premiul 1 : DOLCE&GABBANA -The One sau GIORGIO ARMAN - Si Premiul 2 : LANCÔME - La vie est belle sau DIOR -J'adore Premiul 3 : CHANEL -COCO MADEMOISELLE sau GUERLAIN -La Petite Robe Noire
 23. Respins. Fa activitate si mai puțin arogant,data viitoare. T.c
×
×
 • Create New...