Jump to content

AJMERIKE۶

EX-Staff
 • Posts

  929
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Dark Points

  12,345 [ Donate ]

Everything posted by AJMERIKE۶

 1. Promovare - @Mijai din gradul de @EX-Staff la @Senior Moderators. Responsabilități : Raport Center & Ordine și Disciplina
 2. Promovare - @ARN de la gradul de @Moderators la @Senior Moderators : Responsabilitate : Raport Center & Ordine și Disciplina.
 3. Promovare - @Pinciuc de la Membru in functia de Moderator = RESPONSABILITATE : sect. Gaming & Resurse CSGO
 4. Promovari - @Mr.JohnnySins de la gradul de @Administrators la @Founders- Implicare & Seriozitate - @KRATOS. de la gradul de @Administrators la @Founders - Implicare & Seriozitate
 5. Degradare - @Lord din funcția de Senior Moderator Motiv : Retragere
 6. Degradare @bulanel.eXdin funcția de Moderator + Ban Permanent. Motiv : Lipsă de respect / neseriozitate
 7. Degradare - @Monster din gradul de " Moderator „ in functia de Ex-Staff . Motiv: Retragere
 8. Dacă mai dați pluginuri de pe net și nici măcar nu aveți habar de ce e in ele va pun restricție pe categoria de scripting. @Trudix o sa te ajut zilele astea,mai repede nu pot.
 9. Problema e doar la gradele Administrative.
 10. -Degradare- @Monster din gradul de Moderator in Membru,fara drept de a putea revenii in staff. Motiv: A plecat in alta parte.
 11. -Promovare- @Lord de la Membru la Moderator,principala responsabilitate fiind : Gaming & CS 1.6
 12. -Degradare- @aqx din funcția de Moderator in Ex-Staff,cu dreptul de a putea revenii in funcție. Motiv: Inactivitate
 13. Promovare @r o b e r t --> de la Membru la Moderator = Responsabilitate: IT&TEHNOLOGIE
 14. Topic inchis pentru lipsa de interes. Cand ai acces la sursa, imi dai PM si redeschid topicul,pana atunci doar MrSpeak iti poate modifica,daca se va ocupa o sa redeschida el aici.
 15. Topic inchis pentru lipsa de interes.
 16. Cu toate ca am si testat plugin-ul cu tine, il pun si aici - Download Daca ai nevoie de modificari la el ma cauti,sursa nu o voi posta.
 17. Nume: RP SOUNDBOARD Detalii : Un mic "addon" care te ajuta sa pui tot felul de sunete pe TeamSpeak3. Download: AICI!
 18. Nume: Return to Last Channel Detalii : Un mic plugin folosit pentru a reveni rapid la ultimul canal fără a fi nevoie să vă cautati canalul si sa intrati pe el. Download: AICI!
 19. Nume: RED DARK THEME Detalii: O tema de culoare rosu inchis Download: aici! Instalare: Dublu click pe fisierul descarcat--->Instalare. \
 20. Nume: EXTENDED CLIENT INFO Detalii: Un addons care modifica culoriile/printr-o simpla apasare pe numele userului afli ID,etc. Download: aici!
 21. ☆Nume: ☆Descriere: ☆Link Download: REGULAMENT ☆Aveti voie sa postati maxim 5 resurse pe zi ☆Titlul topicului trebuie sa fie [RESURSA]- NUMELE EI ☆Toate topicurile vor fi inchise dupa 24h de la postarea acestora ☆Inainte de a posta, folositi functia "search" pentru a evita postarea a 2 topicuri identice
×
×
 • Create New...