Jump to content

hop

Server Owners
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

 • Dark Points

  9,600 [ Donate ]

Everything posted by hop

 1. привет саня, я не знаю как с аимом, а вот те модели (синие) что у тебя есть и нас запрещены !!!
 2. hop

  MR

  Acceptat! Bafta 😉
 3. hop

  [OLD] RULES

  *** ATENTIE SPECIALA *** - Regulamentul nu este facut pentru a acorda vreun beneficiu absolut nimanui,acesta are rolul de a duce la buna desfasurare a jocului; - Adminii trebuie sa inteleaga ca sunt JUCATORI CU RESPONSABILITATI,niciun admin nu e mai presus fata de un jucator simplu si nici viceversa; - Evitati sa atrageti atentia in mod negativ; - La cererile de admin/slot -> Argumentati decizia (Exemplu: pentru limbaj,activitate,etc... | - limbaj obscen,comportament neadecvat); - Nu aveti voie sa va urcati pe textura hartii; - Jocul este free in limita bunului simt!
 4. Salutare Sandel O sa verific logurile ca sa vad ce s-antamplat! Cu tot respectul insa, te-as ruga sa te abtii de la asa fel de afirmatii !!! --> "Dar daca nu stii cand sa dai RR sau ce sa faci cu AMX-ul... SuSe.. esti topit de natura. 🙂" O zi frumoasa in continuare 😉
 5. Salut! Revii cand ai ceva ore!
 6. Good evening! We are sorry for this situation! We will work to ensure that it does not happen again !!! Good Luck and Have Fun!
 7. salut Adminul respectiv nu are dovada si s-a fi sanctionat! Ne cerem scuze! Te asteptam inapoi la joc 😉
 8. salut adminul nu e o probelma dar eu pe sv nu te-am vazut deloc 🙂 Intra cu noi pe TS, joaca si pe sv si vei primi admin 😉
 9. Mult succes! ne auzim pe TS!
 10. Salut Ne cerem scuze p-u neintelegere! UNBAN
 11. STEAM fake WG de pe alt server cu alt STEAM ID fake... Esti fenomenal!
 12. Te astept pe TS sa-ti bag accesul 😉 Mult succes!
 13. Salut problema acestei comenzi "/me" e ca multi abuzeaza si spameaza prea mult in chat. O sa verific daca o pot activa fara sa iasa pe "say".
×
×
 • Create New...