Jump to content

MiX-AREA

Vrei să te joci un mix și te-ai săturat să aștepți după un admin ?

Depune o cerere și organizează-ți singur prorpriul mix !

Alfă mai multe

TS.DARKCS.RO

Hai la o vorba

Alaturi de noi !

Viziteaza

Promovare gratuită ?

N-ai găsit un loc unde să-ți promovezi serverul gratis ?

Alătură-te grupului nostru de facebook și promovează-ți serverul în cadrul acestuaia !

Alătură-te
 • Partners

 • Top Teams (4)

 • Chatbox

  🟢 Acest chat vă oferă asistență și informații despre comunitatea noastră, servere sau TS3. Păstrați un limbaj civilizat. Nu abuzați !!
  Load More
  You don't have permission to chat.
 1. DARKCS - Administration & Development

  1. Administrative Announcements

   News about the forum, its projects and community-owned servers; proposals related to the forum; questions / issues related to the forum / a server / your account.

   15
   Topics
   661
   posts
  2. Member Zone

   Information about the warnings & bans given, useful guides and tutorials, complaints to the staff members as well as interactive contests organized by the members of the Administration!

   328
   Topics
   3.8k
   posts
  3. Server Zone

   This category is dedicated to community affiliated servers, here you will receive free support from staff members.

   77
   Topics
   252
   posts
   • PARIS
  4. Scripting Area

   This area is dedicated to scripting enthusiasts as well as those looking for answers about certain plugins. Plugin requests as well as new plugins can be posted in this section.

   30
   Topics
   89
   posts
  5. GAMETRACKER | DARKCS ROMÂNIA   (1,841 visits to this link)

   This is the community clan. If you want to join us, you are welc0me !

   type-460x42_cborder-0F1014_ctop-0F1014_c

 2. DARKCS - Community Servers

  1. 270
   Topics
   841
   posts
  2. Counter-Strike 1.6 Servers

   Below you have the list of servers in our community hosted by recognized companies, servers of various ways, well configured, quality and without lag. Each server has its own category where you can find all the information you need.

   0
   Topics
   10.2k
   posts
  3. Counter-Strike: Global Offensive Servers

   In this category will be the official Counter Strike Global Offensive servers of DarkCS România.

   • No posts here yet
  4. San Andreas │ Multi Theft Auto │ Minecraft

   Servere MTA - Multi Theft Auto ; SA:MP - San Andreas Multiplayer and Minecraft affiliated to the community.

   0
   Topics
   5
   posts
 3. DARKCS - Community Projects

  1. Mix Zone DarkCs

   Here you will find all the necessary information related to project DCS MIX-AREA

    

   149
   Topics
   498
   posts
  2. Watchers

   Do you have an inconclusive demo? Open a topic in this section, and the WATCHERS group will offer you a qualitative analysis.

   10
   Topics
   19
   posts
  3. Concursuri

   This area is dedicated to the competitions organized by the DarkCS community for their members!

   1
   Topics
   40
   posts
 4. DARKCS - General

  1. Design

   Design is an English word meaning project,drawing (design), sketch (design). 

   The use of the term in the field of free drawing (art) is forced and therefore not recommended

   202
   Topics
   2.4k
   posts
  2. Gaming, technology & entertainment

   Discussions on the components of a computer, programs, operating systems, everything related to software, entertainment and recreation, movies, news and much more.

   0
   Topics
   11.1k
   posts
  3. Games Resources

   Download section (servers, addons, plugins, etc.) News, tutorials from the world of games, games and discussions about various problems that appear on a dedicated server or any other type of game.

   0
   Topics
   2.1k
   posts
  4. Virtual Notice

   Here you can publish anything related to sales / purchases / exchange

    

   *We are not responsible for transactions made through this forum. Users are advised to take the utmost precautions before completing a transaction to prevent the possibility of fraud.

   25
   Topics
   133
   posts


 • Donate

  Please donate to support this community. We appreciate all donations!  50% of donation goal reached.
  Donate Sidebar by DevFuse
 • Posts

  • Ne așteaptă o iarnă grea! Alimentele s-au scumpit, prețul gigacaloriei va dubla sau chiar va tripla întreținerea, iar cei care au încălzire cu lemne vor trebuie, câteva luni de acum încolo, să scoată bani grei din buzunar. În plus, de luna viitoare trebuie să ne pregătim portofelul pentru sărbătorile de iarnă, de la cadourile de Moş Nicolae şi Moş Crăciun până la cheful de Revelion, „împachetat” adesea într-o vacanţă costisitoare. Toate acestea pot zdruncina serios bugetul unei familii. De aceea, ar fi bine să începem să strângem puțin cureaua și să încercăm încă de acum să facem economii. Cumpără doar strictul necesar Îţi trebuie cu adevărat acum un parfum nou sau un set de oale pentru casă? Dacă nu, amână cheltuiala pentru lunile următoare sau renuunţă de tot la ea, dacă nu e absolut necesară. De asemenea, nu are sens să mai dai banii pe lucruri pe care le ai deja, cum ar fi decoraţiunile de Crăciun. Foloseşte globurile şi steluţele de anul trecut şi doar pentru împrospătarea aerului din casă poţi lua nişte crenguţe de brad şi împleti câteva coroniţe. Mergi în supermarket cu lista de acasă Şi cumpărăturile de zi cu zi trebuie făcute puţin mai planificat. Dacă intri într-un supermarket fără un scop clar, rişti să-ţi fure ochii tot felul de alte produse de care nu ai neapărată nevoie, multe nesănătoase. Azi aşa, mâine aşa, şi cumpărăturile îţi dau serios peste cap bugetul. Este bine să-ţi faci de acasă lista cu cele necesare şi să nu te abaţi de la ea. Cumpără produse marcă proprie a magazinului Sunt mai ieftine față de celelalte mărci de pe rafturi, iar la calitate, în multe cazuri, nu e mare diferență. În portofel, însă, diferența se simte. Renunţă la card, plăteşte cash Astfel, vei avea un reper vizual pentru tot ceea ce cheltuieşti. Vei face alegerile potrivite atunci când vine vorba de cumpărăturile de zi cu zi şi nu vei depăşi bugetul. În felul acesta poţi economisi cu până la 18% mai mult. Pune zilnic 5 lei în puşculiţă Nu e un efort mare, iar la final de lună, ai deja 150 de lei în plus. Dar ţine minte, pentru acest lucru ai nevoie de perseverenţă şi răbdare. Dacă te obişnuieşti să faci acest lucru, pe termen lung, vei vedea că banala puşculiţă te poate scoate din încurcătură.   Sursa > CLICK
  • TIMPI DE PREPARARE  Timp de preparare: 130 min  Timp de gatire: 15 min  Gata in: 145 min INGREDIENTE  220 g făină de grâu  100 ml de bere neagră (se poate folosi orice tip de bere)  2 g de sare  25 ml de ulei de măsline  20 g de semințe de mac sau susan  1 ou  10 g de drojdie proaspătă MOD DE PREPARARE Pâinea sau chiflele cu bere se prepară din vremuri antice. Nu e de mirare faptul că acest tip de pâine a rezistat probei timpului, este pufoasă, moale și delicioasă. Cum se prepară chiflele cu bere neagră Se amestecă ingredientele uscate într-un castron încăpător. Ingredientele lichide se amestecă separat. În mijlocul amestecului de ingrediente uscate se face o groapă cu ajutorul degetelor și se pun ingredientele umede. Se frământă până se obține aluat omogen, elastic. Aluatul de chifle cu bere se lasă la dospit timp de 2 ore (sau până ce își dublează volumul) într-un loc ferit de curenți de aer. Aluatul se împarte în bucăți egale și se formează bile. Bilele de aluat se transferă într-o tavă care a fost acoperită cu o foaie de copt. Se bate oul. Se ung chifelele cu ou și se presară mac sau susan.
  • TIMPI DE PREPARARE  Timp de preparare: 9 min  Timp de gatire: 1 min  Gata in: 10 min INGREDIENTE  80 g făină pentru cozonac  25 g cacao pudră  45 g zahăr brun  80 g unt de arahide  70 ml de lapte vegetal (ovăz, migdale, orez) MOD DE PREPARARE Cine nu iubește biscuiții cu ciocolată de casă? De obcei ne ferim de ei pentru că sunt destul de calorici. Biscuiții de ciocolată la microunde sunt perfecți pentru cine caută versiune mai sănătoasă, mai rapidă și mai ușoară de biscuiți de casă. Cum se prepară biscuiții de ciocolată în cuptorul cu microunde Făina se amestecă cu cacaoa într-un castron mai mare. Se adaugă untul de arahide și zahărul. Se amestecp bine cu ajutorul unei spatule. Pentru cine dorește să renunțe la zahăr, o poate face înlocuindu-l cu 2 linguri de sirop de agave sau alt îndulcitor. Dacă nu se dorește folosirea untului de arahide, acesta se poate înlocui cu unt nesărat. Se toarnă laptele și se formează un aluat ferm care nu se lipește de pereții vasului. Dacă aluatul e prea moale se mai adaugă făină sau cacao. Dacă aluatul e prea tare se mai adaugă lapte. Aluatul se întinde cu ajutorul unui sucitor și se decupează biscuiții în formă dorită. Pe o farfurie care se poate folosi în cuptorul cu microunde se pune foaie de copt. Se transferă biscuiții de ciocolată și se gătesc în cuptorul cu microunde timp de 1 minut la putere maximă. Se verifică nivelul de coacere și, dacă mai este nevoie, se mai lasă în seturi de câte 30 de secunde pentru a evita arderea lor. Biscuiții nu trebuie să fie fermi, ei se vor usca și se vor întări pe măsură ce se răcesc. Biscuiții se pot decora cu glazură de lămâie, fondant sau ganache de ciocolată.   Sursa > Retete Unica
  • Pentru a înțelege pe deplin impacturile climatice, cercetătorii și legislatorii ar trebui să privească  mai departe de pragul anului 2100. Dacă emisiile CO2 nu sunt reduse în mod semnificativ, încălzirea globală va transforma, până în 2500, pădurea amazoniană într-o vastă pustietate, Vestul mijlociu al Statelor Unite ale Americii într-o regiune tropicală, iar India va avea o climă prea fierbinte pentru a mai permite traiul, potrivit unui nou studiu. Previziunile climatice și politicile de care depind acestea nu ar trebui să se oprească la anul 2100 pentru că nu pot înțelege pe deplin amploarea impacturilor climatice, au concluzionat oamenii de știință.   Sursa > Descopera
  • Rămășițele unei rachete V-2, lansată de Germania nazistă spre Londra în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, au fost descoperite pe un câmp din sud-estul Angliei, unde arma s-a prăbușit și a explodat înainte de a-și atinge ținta. V-2 a fost prima rachetă balistică din lume, cu rază lungă de acțiune. A fost dezvoltată în timpului celui de-al Doilea Război Mondial în Germania, cu scopul expres de a fi folosită împotriva Londrei, iar mai târziu a Antwerpenului. Rămășițele rachetei au fost dezgropate de frații Colin și Sean Welch, care sunt arheologi și care de mai bine de 10 ani investighează zonele de unde naziștii au lansat aceste „arme ale răzbunării” asupra capitalei britanice. Aceasta este a șasea excavare majoră a unui sit V-2 efectuată de ei. Cum au fost excavate rămășițele rachetei V-2 Echipa a petrecut circa patru zile, la sfârșitul lui septembrie, folosind un excavator mecanic și lopeți pentru a săpa în craterul bombei, care de-a lungul timpului fusese umplut cu pământ, deși locația sa era cunoscută. Pentru cei doi frați arheologi urmează 18 luni pentru a conserva obiectele înainte de a redacta un raport arheologic pentru arhivele istorice ale țării. Cercetătorii au folosit detectoare de metale pentru a localiza cele mai adânci rămășițe ale exploziei, care se aflau la mai mult de 4,3 metri sub pământ. „Deși racheta călătorește cu până la trei ori și jumătate viteza sunetului, detonarea nu este supersonică. Racheta intră în pământ cel puțin 1,5 metri înainte de a începe să detoneze corespunzător”, a afirmat Colin Welch.   Sursa > Descopera
 • Topics

 • Popular Contributors

 • Recent Status Updates

×
×
 • Create New...