Jump to content

MiX-AREA

Vrei să te joci un mix și te-ai săturat să aștepți după un admin ?

Depune o cerere și organizează-ți singur prorpriul mix !

Alfă mai multe

TS.DARKCS.RO

Hai la o vorba

Alaturi de noi !

Viziteaza

Promovare gratuită ?

N-ai găsit un loc unde să-ți promovezi serverul gratis ?

Alătură-te grupului nostru de facebook și promovează-ți serverul în cadrul acestuaia !

Alătură-te
 • Partners

 • Top Teams (4)

 • Chatbox

  🟢 Acest chat vă oferă asistență și informații despre comunitatea noastră, servere sau TS3. Păstrați un limbaj civilizat. Nu abuzați !!
  Load More
  You don't have permission to chat.
 1. DARKCS - Administration & Development

  1. Administrative Announcements

   News about the forum, its projects and community-owned servers; proposals related to the forum; questions / issues related to the forum / a server / your account.

   12
   Topics
   617
   posts
  2. Member Zone

   Information about the warnings & bans given, useful guides and tutorials, complaints to the staff members as well as interactive contests organized by the members of the Administration!

   339
   Topics
   3.8k
   posts
  3. Server Zone

   This category is dedicated to community affiliated servers, here you will receive free support from staff members.

   107
   Topics
   337
   posts
  4. Scripting Area

   This area is dedicated to scripting enthusiasts as well as those looking for answers about certain plugins. Plugin requests as well as new plugins can be posted in this section.

   31
   Topics
   93
   posts
  5. GAMETRACKER | DARKCS ROMÂNIA   (2,064 visits to this link)

   This is the community clan. If you want to join us, you are welc0me !

   type-460x42_cborder-0F1014_ctop-0F1014_c

 2. DARKCS - Community Servers

  1. 288
   Topics
   886
   posts
  2. Counter-Strike 1.6 Servers

   Below you have the list of servers in our community hosted by recognized companies, servers of various ways, well configured, quality and without lag. Each server has its own category where you can find all the information you need.

   0
   Topics
   6.7k
   posts
  3. Counter-Strike: Global Offensive Servers

   In this category will be the official Counter Strike Global Offensive servers of DarkCS România.

   • No posts here yet
 3. DARKCS - Community Projects

  1. 154
   Topics
   508
   posts
  2. Watchers

   Do you have an inconclusive demo? Open a topic in this section, and the WATCHERS group will offer you a qualitative analysis.

   14
   Topics
   24
   posts
  3. Concursuri

   This area is dedicated to the competitions organized by the DarkCS community for their members!

   1
   Topics
   40
   posts
 4. DARKCS - General

  1. Design

   Design is an English word meaning project,drawing (design), sketch (design). 

   The use of the term in the field of free drawing (art) is forced and therefore not recommended

   208
   Topics
   2.4k
   posts
  2. Gaming, technology & entertainment

   Discussions on the components of a computer, programs, operating systems, everything related to software, entertainment and recreation, movies, news and much more.

   0
   Topics
   9.8k
   posts
  3. Games Resources

   Download section (servers, addons, plugins, etc.) News, tutorials from the world of games, games and discussions about various problems that appear on a dedicated server or any other type of game.

   0
   Topics
   2.3k
   posts
  4. Virtual Notice

   Here you can publish anything related to sales / purchases / exchange

    

   *We are not responsible for transactions made through this forum. Users are advised to take the utmost precautions before completing a transaction to prevent the possibility of fraud.

   31
   Topics
   151
   posts


 • Donate

  Please donate to support this community. We appreciate all donations!  50% of donation goal reached.
  Donate Sidebar by DevFuse
 • Posts

  *HeRmAnO*FrAttELLo*MaLaKA

  Posted

  Una dintre cele mai cerute caracteristici de pe viitorul iPhone 14 este introducerea portului USB-C și renunțarea la modelul proprietar, adică Lightning. Deși am discutat recent despre specificațiile celui mai nou model de la Apple, dorința asta a multora nu pare că va fi îndeplinită prea curând. Bine, acuma nu e totul pierdut, pentru că unele surse indică faptul că USB-C-ul va sosi în cele din urmă pe urmașul acestuia, adică iPhone 15. Respectabilul Ming-Chi Kuo vine cu vești noi pentru fanii produselor Apple, iar dacă predicția sa se adeverește, am putea asista la un moment legendar în această industrie. Analistul susține că portul USB-C ar putea fi încorporat odată cu lansarea lui iPhone 15, marcând sfârșitul erei în care dezvoltatorul pur și simplu a refuzat să se conformeze trendului. Fanii Lightning vor apuca să vadă modelul proprietar pentru ultima oară pe lineup-ul cu numărul 14, deși umblă vorba că asta ar include și foarte probabilul iPhone SE 4. iPhone 15 va marca debutul unei noi ere Asta ar fi una dintre cele mai importante schimbări din ultima vreme. Nu doar că vorbim despre un standard în unanimitate, care îți dă libertatea să folosești același încărcător pentru toate dispozitivele, ci se va asigura astfel și încărcare mai rapidă și viteze de transfer mai mari. Culmea, Apple oferă suport USB-C pentru alte dispozitive din catalogul său. De ce nu s-au gândit la asta și pentru iPhone, habar n-am. Probabil pentru profit, din moment ce un cablu proprietar i-ar forța pe utilizatori să-și achiziționeze mufele respective în special din moment ce unele cabluri se rup foarte repede. Poporul cere, Apple trebuie să îi împace. În condițiile în care până și Uniunea Europeană face presiuni pentru ca gigantul din California să treacă în cele din urmă la USB-C, Apple trebuie să admită că nu mai este okay să țină cu dinții de politica sa anti-competiție și să irosească resurse.

  *HeRmAnO*FrAttELLo*MaLaKA

  Posted

  NVIDIA navighează prin ape tulburi în ultima perioadă, pe măsură ce începe să resimtă prăbușirea pieței de criptomonede. După ce a încasat o amendă de 5.5 milioane de dolari pentru că și-a mințit investitorii cu referire la sursele de venit, compania continuă să piardă procente importante din valoarea acțiunilor la bursă. Această întâmplare ne arată cât de „puțin” și-au băgat cei din tabăra verde nasul în povestea asta cu minatul de criptomonede. Pentru cei care nu sunt la curent cu știrile din domeniul tech, în ultima perioada am fost martorii unui eveniment important. Piața de criptomonede este în prăbușire, pe măsură ce investitorii încep să își vândă monedele virtuale și caută oportunități noi de investiții. Monedele mai puțin cunoscute au fost primele care au încasat lovitura, dar și giganții precum Ethereum și Bitcoin încep să se resimtă. Poate că NVIDIA va învăța o lecție… Această situație creează un efect de domino: dacă prăbușirea nu se oprește, investitorii se vor speria și se vor reorienta spre alte domenii. Asta va scădea mult cererea de criptomonede, care va duce la scăderea numărului de mineri, care la rândul sau va duce la scăderea cererii de plăci video cu care să desfășoare această activitate. Și cine o să sufere toate efectele acestei crize? Păi, clar nu producătorii de plăci video, al căror venit provine în principal din zona enterprise și cea de gaming. Din nefericire pentru ei, NVIDIA nu se încadrează în categoria asta. Astea sunt vești bune și vești proaste. Vreau să încep cu alea proaste, așa că am să vorbesc despre impactul negativ al acestei crize. Cei care au investit bani în acțiunile NVIDIA vor înregistra pierderi din ce în ce mai mari. Compania în sine pierde o bucată bună din venitul anual, ceea ce i-ar putea afecta capacitatea de a produce plăci video. Partea bună este că oricum cererea va scădea masiv, ceea ce-i va obliga atât pe cei de la NVIDIA, cât și pe cei de la AMD să scadă prețurile din magazine ca să poată face față valului de plăci video la mâna a doua care va inunda piața. Stocurile nu scad atât de mult din cauza gamerilor și a utilizatorilor pro, întrucât aceștia nu au nevoie de câte 100 de plăci fiecare. Iar prin asta sper că o lecție a fost învățată și următoarea criză de hardware va fi gestionată mai bine de către producători. Fără să ne arunce praf în ochi mințind frumos că ei, de fapt, depun eforturi pentru gameri.

  *HeRmAnO*FrAttELLo*MaLaKA

  Posted

  Synology a anunțat lansarea lui RT6600ax, primul router al producătorului care a obținut certificarea Wi-Fi 6. Asta înseamnă că este pregătit pentru aproape orice tip de utilizator, fiind capabil să ofere viteze foarte mari și stabile, o componentă software avansată care include un sistem de securitate de ultimă generație și specificații hardware care să mulțumească chiar și cei mai pretențioși utilizatori. Noul RT6600ax oferă un port 2.5GbE configurabil pentru implementarea WAN sau LAN și le permite utilizatorilor să profite de conexiunile Multi-Gig sau să conecteze dispozitive performante, precum un NAS. Vitezele de conectare și funcționarea fără probleme sunt asigurate de un procesor quad-core tactat la 1.8GHz și 1GB de memorie RAM DDR3. Tehnologia tri-band funcționează împreună cu Smart Connect pentru a optimiza distribuția dispozitivelor, astfel elimină blocajele de transmisie a datelor. Compatibilitatea cu spectrul de 5.9GHz licențiat recent deblochează canale non-DFS la 80 și 160Hz, oferind un debit wireless combinat de 6.6Gbps, două conexiuni simultane de mare viteză și performanță mai mare a serverului VPN. Synology RT6600ax oferă o componentă software foarte puternică Pe partea de software, Synology RT6600ax este echipat cu SRM 1.3, cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru routere al producătorului. SRM 1.3 satisface cerințele pentru o mai bună securitate și mai multă flexibilitate, ceea ce face din acest router un model potrivit pentru cerințele rețelelor moderne. Opțiunea de a crea până la cinci rețele separate îți permite să administrezi mai bine dispozitivele conectate și facilitează securitatea acestora separând dispozitivele mai puțin sigure (precum cele IoT) de restul celor conectate. Sistemul de operare de la Synology îți permite crearea de profiluri pentru fiecare utilizator. La rândul lor, acestea pot fi configurate pentru a limita timpul petrecut online sau pentru a bloca navigarea complet. Există și funcții de control parental, care îți permit să controlezi îndeaproape ce site-uri pot fi accesate de un anumit dispozitiv și filtrează rezultatele de pe motoarele de căutare populare pentru a evita conținutul periculos. Lățimea de bandă disponibilă poate fi distribuită între dispozitivele conectate, acordând prioritate unui singur client sau unei singure aplicații atunci când apar nevoi specifice. Datele în timp real și cele istorice susțin auditul granular, cu rapoarte de trafic generate automat sau la cerere, care pot fi ușor partajate în format CVS sau HTML. Utilizatorii care lucrează la distanță și echipele hibride pot folosi suita de instrumente de conectivitate la distanță din SRM 1.3 pentru a accesa site-uri web de tip intranet direct din browser-ul lor. În acest fel sunt stabilite conexiuni performante cu un client dedicat prin diverse protocoale (SSL VPN), se face legătura între mai multe locații pentru partajarea simplă a resurselor în diferite rețele și se permite operarea de la distanță a dispozitivelor compatibile prin funcția de Remote Desktop. Producătorul s-a gândit și la ușurința în utilizare, astfel aplicația DS Router oferă o experiență îmbunătățită de gestionare a rețelei, indiferent unde te afli. Versiunea 2.06 aduce pe smartphone funcționalități care anterior erau disponibile doar în interfața web. Printre acestea se numără crearea de rețele wireless noi, configurarea filtrarii web și a controlului parental, setarea schemelor de control și multe altele.

  *HeRmAnO*FrAttELLo*MaLaKA

  Posted

  Apple și-a actualizat regulamentul pentru App Store, iar de acum înainte, dezvoltatorii vor putea să majoreze prețul abonamentelor pentru diverse aplicații fără să te întrebe. Iar plata se va face automat, ca și până atunci. Înainte de aceste schimbări, erai întrebat de fiecare dată dacă vrei să continui să plătești un abonament al cărui preț a fost modificat, însă acum nu mai este cazul. Compania americană motivează această mișcare spunând că este o metodă bună prin care utilizatorii să nu-și piardă abonamentul la o anumită aplicație în urma unei modificări de preț. În plus, există și niște reguli pentru dezvoltatori, care nu au voie să majoreze prețul decât până la un anumit punct. Dacă un dezvoltator scumpește un abonament cu peste 50%, sau diferența este mai mare de 5$, atunci nu se califică pentru reînnoirea automată. În cazul abonamentelor anuale, limitele sunt tot de până la 50 de procente din preț sau 50$. Modificarea adusă de Apple nu este benefică pentru utilizatori Asta nu este neapărat o veste bună pentru utilizatori. Să spunem că ai un abonament anual de 60 de dolari la un serviciu de streaming. Dacă prețul acestui abonament urcă cu 50%, înseamnă că vei plăti 90 de dolari automat, fără să fii întrebat. În cazul unui abonament lunar de 15$, o scumpire până la 22$ nu ar fi validă. Chiar dacă este mai mică de 50%, scumpirea trece de pragul de 5$. Pentru toate abonamentele care depășesc una dintre aceste limite, va fi nevoie de aprobare din partea clientului. Partea bună este că există și o limită de timp, astfel un abonament poate fi scumpit maxim o dată pe an pentru a rămâne eligibil. Această măsură a fost luată pentru a evita majorări mici dar dese. În plus, fiecare scumpire trebuie să respecte legile din țările în care este introdusă. Bine, partea asta era de la sine înțeleasă. Prima aplicație care a folosit această tactică este Disney Plus, al cărui preț lunar a urcat de la 6.99$ la 8.99$ fără niciun anunț. Răspunsurile din partea clienților au început să apară aproape instantaneu pe rețelele de socializare, iar mulți se întreabă dacă este normal acest comportament. Într-un screenshot postat pe Twitter, vedem că în momentul în care accesezi ecranul pentru confirmarea abonamentului, ai doar opțiunea de a confirma, ori poți accesa un link pentru a citi încă o dată termenii și condițiile abonamentului, ori pentru a-l anula.

  *HeRmAnO*FrAttELLo*MaLaKA

  Posted

  Încet, încet, dar sigur, DDR5 începe să se standardizeze, iar producători importanți încep să se concentreze pe noua tehnologie. Familia Kingston FURY Beast se mândrește cu primul modul DDR5 folosit pentru a depăşi limita de 10.000MT/s, împreună cu un sistem nou de iluminare îmbunătățit și un radiator cu un nou design, mai subțire dar mai eficient. Noile memorii FURY Beast se laudă cu iluminare RGB, iar controlul se realizează cu ajutorul software-ului Kingston FURY CTRL, ce oferă o bibliotecă generoasă de efecte prestabilite. Toate modulele Kingston FURY Beast DDR5 dispun de tehnologia Kingston FURY Infrared Sync, care menține efectele de iluminare într-o sincronizare perfectă. Memoriile dispun de certificare Intel XMP 3.0 Ready și oferă viteze ce încep de la 4800MT/s. Sistemul Plug N Play efectuează un overclock automat fără a fi nevoie să selectați un profil. Pentru modulele de 5200MT/s sau mai rapide, profilurile Intel XMP 3.0 sunt activate pentru a stabiliza viteza, sincronizarea și voltajul. Kingston FURY Beast DDR5 RGB este disponibil în module individuale de 8GB, 16GB și 32GB și kit-uri de 2 până la 64GB, cu viteze de până la 6000MT/s și latențe CL38 / CL40. În plus, memoriile FURY Beast DDR5 dispun de garanție pe viață.
 • Topics

 • Popular Contributors

 • Recent Status Updates

×
×
 • Create New...